Pont azért nevetek. Mondtam nincs. Erre be vagyok ragadva nagyon. Meg 50% emelkedésre a kérdés? Amúgy nekem tök mindegy hol van az áfolyam. Felőlem 150 is lehet
Közgyűlésre jön több új info majd. Van idő. -Utóbbi 2hétben 3új együttműködés őrzés-védesre. -Együttműködés Pensummal AI fejlesztés. -Split felvetés -Költseg csökkentés -IT ülések -Transzparencia
Valami van Nem szokott mocorogni, nem szoktak semmit mondani főleg azt a rêszvêny âra nincs jó helyen. Pentek 13 ra felllll Hath elore megmondta!!!!! Inkabb figyeljetek, csinal egy fix duplakat, es megy tovabb!!!! Rnullanulla dupla nulla felejtos jatsza magat csak irigy Ma 500 at kell karcoljuk
Megmondtâk, az ârfolyamot is szeretnêk a helyên látni. Utâna jöhet hali kipicsâzása, aztan hirek erről arról 😀 R00 enged el, csak cukkol. Nem kell ra reagálni, aztân talâl majd mâs szorakozâst
Nálam 4.24millio a mai forgalom. Komolyan nem tudom mit trollkodsz. Ha neked ez nem való, minek vagy itt minden nap? Nincs nálad ezekben ellentmondás? Mondjuk én árfolyamról beszélek itt, Te rólam. Ez is igaz
Megnézem majd és beteszem oda majd. Vagy ide tegyem be? Mondtam itt Hali miatt nézem, meg úttakaritó miatt és a csökkenő ék kitörést nézem bejön-e? Ennyi, de megnézem Nutexet is
Egy a gond forgalom nincs de talán ide is ideérnek Ezt nem zirkalja a választás előszele kb nem fideszes cég Arra ott az ESG security ahogy láttam a neten
Még nem, van ölég! De ha pörögne.... Közkéz hányad:13,19% (2025.aug. 29.) Főbb részvényesek:%, db Kincs István 25,56/664 221 Kincs Liliána 14,74/383 000Kincs Gergely 14,55/378 165 Kincs Eszter Titanilla 13,85/360 000 Bodorkós László 12,51/325 048 Saját részvény 5,60/145 580
Úgy tűnik Vezetőség is rájött,hogy csak úgy van értelme tőzsdén lenniük,ha rendszeresen kommunikálnak és ezáltal tiszta képet kapnak a befektetők a Cég valós állapotáról. A negatív hír is hozzá tartozik egy Cég életéhez... Mondjuk most három pozitív hírt kaptunk.🙂 Egy komolyabb cégnél nem állapot,hogy napokig-hetekig nincs benne kötés/ezen talán majd segíthet a split.
Am facebookon dobta be nekem, onnan iranyitott ormester.hu ra Irtak pedig a jobb arfolyamot. Ha jobban kommunikalnânak, irnânak rôluk, akar 400 fölê is menne
Őrmester részvényesek ide