hevenyészett becslés: 2009-es jelentésben 1,5 md-os EBITDA-hoz jött 330-as EPS. most persze változhatnak az arányok, de kiindulási alapnak ez is jó. a P/E-vel való szorzást már rátok bízom. de nm akarom elvenni muvezeto "kenyerét" :)
Nagyon komoly a tálalása a sztorinak. Még azt se hagyták, hogy hétfőig esetleg kihunyjon a tűz a hír körül. Inkább olajat öntenek rá a pénteki utolsó másfél órában.
Szerintem nem gyanús az ING vétel.
Hiszen ők ugyanazzal kalkuláltak mint mi.
Mi is tudtuk, hogy Zilah 90%-ig biztos, és itt van még a Marosvásárhelyi projekt is.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora perspektívák nyíltak a cég előtt akkor ha ezek a referenciamunkák eredményesen működnek.
Valamint egyértelműen BUX tagok lesznek.
Nem volt itt sztem semmi bennfentes, aki tudja értelmezni az eseményeket az szarrá vette magát eddig is. Ez számomra csak azt mondja, hogy az ING használja a szemeit...
Bezzeg a Pioneer, az enm vett bele, nem is emelkedik a megújuló energiás részvényalapom...
Érdekes lesz ez a 1,5 óra...
Kikapkodják azt a pár milliónyi részvényt, amit bennhagytak eladói oldalon, vagy alszanak rá egyet?
Nekem részben szerencsére és részben sajnos sok tennivalóm nincs.
Már megtanultam ráülni a kezemre. ;)
Az évi 1,5mrd EBITDA 800-900 millió forintos nettó haszon évente csak Zilahból. A cég ezzel duplázhatja az eddigi számokat. Persze ez 5000 lakossági fogyasztónál igaz, ami ha működik a rendszer össze fog jönni hamar.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....