Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 12. 01. 08:42

Zeneportált indít az econet.hu  

Ugrás a cikkhez
Az econet.hu SONGO márkanéven, 89,87 százalékos részesedésével működő leányvállalatán, az eMusic Szolgáltató Kft-n keresztül internetes zeneáruházat nyit, mely magyar és angol nyelven a www.songo.hu weboldalon érhető el.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=76908
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:55
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
be lehetne ezt fejezni, volt pol-topic itt nemrégiben, oda kéretik a mocskolódást beírni, aztán akit érdekel, majd odanéz
ez egy econet-topic
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:49
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
Netán dojcsfürtomika számláz ki vagyonokat az államnak/nekünk az egyre gyakoribb balatonbasznádi kormányülések után?
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:36
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Összekevered a Ferit a dajcsfürtomival! :-)) Émlékszünk még sokan a botrányos vizsgaidőszakaira a kilencvenes évek végéről!
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:29
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Ugyan a topic téma nem ez de a tényszerűség kedvéért.

gyurci előbb elvégezte az egyetemet, úgy, hogy a pártközpontból szóltak a vizsgáztatónak, hogy jön gyurci nehogy elkúrja, aztán lett gazdag
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:22
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Ok, értem a faszferkónak hívják a rebelisek egy másik fórumon a gyurcit! :-) off
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:22
Előzmény: #22  saru
Azt hiszem itt mindent megtalálsz. No persze erről a lapról még más lapokra is eljuthatsz, ahol még 1000 hasonló oldal vár. link

Ebből nem lesz profit az econetnél.. :=(
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:20
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Persze, az elvtárs bizar egy sikeres üzletembernél. Ő előbb lett gazdag ember mint politikus. A KISZ-es múlt az alkalmazotti dolog volt.
saru 2007. 01. 04. 10:18
Előzmény: #14  saru
bogar10a !

írsz egy rangsort?
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:16
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
úr??? :))))))))))))))))
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:15
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Hogy jön ide a miniszterelnök??
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:12
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Te ez az eco-topik, ez a dr Kóka műsora. Mi köze van a minisztrelnők úrnak ehhez? Segítsen nekünk Bogár úr, kérem!
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 10:09
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Igen, igen! De ha nincs elég kutyaszar, hogy betömjék Demszky-city kátyúit, akkor azt pl. lehetne hozatni az alföldről is, bár ott nem nagyon van, de szerintem szánalomból mégis össze tudnának gyűjteni valamennyit. :))
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 09:51
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Kisország vagyunk, teli alkoholistákkal és nincstelenekkel. Miért kéne egy hónap után az nagy multikkal egy helyen lennünk? A gyengébbek kedvéért azért mert a német sztrádák jobbak, azért még kell út az alföldre is. Elfér.
Törölt felhasználó 2007. 01. 04. 09:46
F@szferkón kívül más nem vesz eredeti zenét mp3-ban. Ha még Mécs érdekelt, akkor talán rá tudja "beszélni" az újra megalakuló központi bizottság tagjait is. :))
tokos. 2007. 01. 04. 09:20
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Én is belekukkantottam egy kicsit, az All of Mp3 valóan jobb, ha külföldi zenékről an szó, ráadásul nem csak olcsóbb,. de a választék is nagyobb. Ott ráadásul atz ember igényétől függően jobb, vagy rosszabb minőségben vásárolhatunk. 128 tól 320 Mbit/s-ig.

Ugyanakkor ott nagyon kevés a magyar zene, így nem eklégíti ki a legtöbb ember igényeit.

A lap nekem jobban tetszik, mint a t-online-os zeneáruházé, logikusabbnak tűnik, olcsóbb is, bár az árral szerintem baj van, sok esetben olcsóbban megkapom az eredeti CD-t, mint itt az mp3 anyagot, akkor meg inkább a lemez.
saru 2007. 01. 03. 12:44
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
bogar101a !

és melyik mondjuk az első tíz legjobb ilyen oldal?, légyszi nekem megnevezni szíveskedjél, mint zenerajongónak !
Törölt felhasználó 2007. 01. 03. 11:52
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Ez az új oldal egy nagy kaki. Különben is van már 500 ilyen oldal, amelyek legalább már rendesen működnek. Ez nulla.
Törölt felhasználó 2007. 01. 03. 11:44
Előzmény: #11  saru
ez bejott az econak, kecsegtetoen indult a portal! szepen valtozik a letoltesi toplista.
saru 2007. 01. 02. 19:23
Előzmény: #8  saru
Aki még nem tekintette meg a zeneárúházat, annak javasolom hallgasson bele a következő szerzeménybe:

Cliff Richard: Please Don't Tease

Ha ezt megtetted szerintem meg fog jönni a kedved a folytatáshoz !
Törölt felhasználó 2007. 01. 01. 12:39
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
tehát az anyagon annak összetételén és kivitelezésén!
ugyhogy hajrá! ha ez megvan akkor jöhet
a pozítiv szemlélet ami a
tözsde pszichologiához nélkülözhetetlen!:)))

üdvözletel egy nem econetes!(kivülálló)
Törölt felhasználó 2007. 01. 01. 12:37
Előzmény: #8  saru
BUÉK!!!

nos itt szeretném figyelmetekbe ajánlani
a google és a videoletöltös oldalakat!
miért is?
több dolog is van.
miota az ember nem csak hang hanem képben is szerett szorakozni azota nehéz
egy egy audio anyagaot eladni a szorakoztató piacon!
az audio zenének nagyon sok mindenel kell
versenyeznie!
egy video letöltö és feltöltö oldal attol sikeres
hogy szabad!
én a jövöt abban láttom hogy a felhasználok és a szorakozni vágyok saját elképzeléseiekt valosítják meg!
persze az igazi profik és azzoknak minden megmozdulása legyen az audio vagy vizuális
követendő!
de én itt azt láttom hogy olyan mint egy
szépségverseny akik indulnak azokbol kerül ki a győztes ami nem jellenti feltétlenül azt hogy nincs nála szebb!
és akkor még nem beszéltünk a zsüriröl!
ugyanis egy ilyen zenei letöltö oldalon a zsürika zok mink vagyunk!
de a feltöltötött anyagot azt lehet változtatni!
tehát ha sikeresek akkarnak lenni akkor a zsüri összetételén változtatni nem tudnak hanem csak az anyagon!!!

a többi már csak tözsdei pszichologia!!! :))
saru 2007. 01. 01. 11:59
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Újabb vélemény a Songoról:

Most volt egy kis időm, átnéztem a zeneárúházat, az alábbiakat vettem észre.

Több, a rockot meghatározó számot, vagy együttest nem találtam, ezek a következők:

A Beatles együttes valamennyi dala, száma, albuma;

Csak a Rolling Stones esetében több klasszikus szám nem lelhető fel, nevezetesen:

I’m free,
If you need me,
I wanna be your man, / talán a műfaj legjobb gyors száma? /
Carol; - „ -
Time is on my side, / talán a műfaj legjobb lassú száma? /
Heart of stone; - „ -
It’s all ower now, / legjobb gyors? /
Poison ivy,
Walking the dog,
Pain in my heart; / legjobb lassú? /
Under my thumb,
/I can’t get no/ satisfaction, stb., stb

E számok a Decca kiadásában jelentek meg.

Ugyanakkor örvendetes, hogy a Shadows együttes és Cliff Richard valamennyi dala megtalálható.

Ajánlom figyelmetekbe Cliff Richardtól a következő dalokat:

Please don’t tease;
Gee whiz it’s you;
The young ones;
I could easily fall /In love with you/, stb

Szintén nincsenek meg a következő legendás számok és énekesek:

Eva Little: Locomotion;

Roy Orbison;
Duane Eddy, stb., stb.

Ajánlom még figyelmetekbe az Illés együtes alábbi dalait is:

Protonok tánca;
Üzenet Eddynek;
Séta az arany húrokon

Zalatnaytól:

Sárga hegedű;
Lányok, ne sírjatok;
Hidd el, ha mondom;
Egy szót se szólj;
Nekem jó így, ahogy van;
Mikor elalszol

Koncs Zsuzsától:

És most itt vagy velem;
Azt hitted, kis bolond

Azon szerzeményekre nem térek ki, amelyeket feltehetően mindenki ismer.

A hiányok pótlásán feltehetően dolgozik a zeneárúház, a háttérben jogi kérdések / szerzői, kiadói / is lehetnek, illetve vannak. / Például Beatles: Apple, Rolling: Decca, stb. /

Törölt felhasználó 2006. 12. 03. 18:54
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
nezzetek meg a songo letoltesi top listjat. statisztikailag merheto a fizetokepes polgarosodo reteg sikeres pozicionalasa az econet rt szamara. optimista vagyok ettol is.
Törölt felhasználó 2006. 12. 02. 19:26
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Helló, nehogy már letöröltessétek az econet topicot!
Majd félév múlva átböngésszük és megnézzük a sok agyalásból mi jött be, mi nem.
Szerintem jókat fogunk derülni rajta, és még olyan is lehet, hgy valakinek igaza lesz.
Márcsak poénból is megtartanám, a komoly elemzések meg jöhetnek ide, nekem mindegy, mindegyiket elolvasom.
Törölt felhasználó 2006. 12. 02. 14:31
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Annyira szeretem, amikor hirtelen előbukkan a semmiből néhány új eco részvényes a fórumon! Drága Egyéb úr először szétoffolja az eco topikot, aztán indít egy újat, címében az agyonlihegett, de az árfolyam szempontjából teljesen érdektelen zeneportál indítással. Úgy látszik ez kellene legyen a központi téma most, a régi topikban pedig túl sok nemkívánatos információ van már leírva. Pedig túlnyomórészt így is csak az ő nickjei írják a topikot, a "külsősöket" pedig innen sem lehet kitiltani. Bár ha jobban belegondolok, beszélni kellene Kristóffal, hogy egyszerűen töröltesse a régi topikot, a nemkívánatos nickeket pedig tiltassa le.
Törölt felhasználó 2006. 12. 02. 11:06
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
nekem tetszik az oldal is, meg a bazi nagy befektetes izu vetelek a charton. koszonjuk a portfolio. hu szinvonalas tema korbejarasat. legyen ez egy off mentes new eco topik. hazalas es lexus mentes... ;-))
Törölt felhasználó 2006. 12. 02. 10:00
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Sz.tem igazán a nagy siker akkor lenne, ha egy szám letöltése mondjuk 10ft lenne. Nemrég olvastam, hogy e USA cég hasonlóan kis összegér indított és Mlrd.-os haszonra tett szert. Nálunk meg kb ez az az összeg amiért nem érdemes csalni, legyen az bármely rétege a zeneszerető közönségnek. (Mondom én, aki még egy lemezt sem adott el!)
Törölt felhasználó 2006. 12. 02. 09:01
Előzmény: #1  portfolio
Biztos nagy siker lesz
http://music.al lofmp3.com/r2/Koncz_ Zsuzsa/Ki_Nevet_a_Ve gen/group_14279/albu m_9/mcatalog.shtml?a lbref=25
cirka 463 ft
http://www.songo. hu/Album.aspx?albumi d=23352&artistid=38897&gen=3
1990 ft-tól

Topik gazda

remusz
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek