Spade, nagyon vicces -:), Lehet, hogy a kis selyemmajmomat jobban fogom szeretni, mint egynehány embert -:))))))))) de továbbra sem értünk egyet, pl. mondj egy olyan közösséget, amelynek a jó-rossz fogalmával pl. csak én egyetértek tökéletesen, még a családban sincs egyezés, a genetikában az 1% nagyon sok és nagyon kevés is lehet, nem tudom, és értelmetlen is súlyozás nélkül ......,másrészt köszönöm a kiegészítést, én csak elkezdtem a sort -:)))) mondtam, hogy nem teljes, Zolát már említettem a könyvajánlóban, Csehov, Tolsztoj, Geothe, Seneca meg miután elküldtem jutott eszembe, de nyilván még így is sok hiányzik, jó, hogy olvastad majd mindet, bár nem ez nem verseny -:))))))
nohát rég ígértem az amerikai köteleződre válaszként egy, és nem amerikai kiegészítőt a teljesség igénye nélkül persze:
Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége, Golding: A legyek ura, Márai: A gyertyák csonkig égnek, Egy polgár vallomásai, Bulgakov: A Mester és Margaréta, Jung: Gondolatok a jóról és a rosszról, Szolzsenyicin: Ivan Gyenyiszovics egy napja, Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés, A félkegyelmű, Balzac: A 30 éves asszony, Emberi színjáték, Dante: Isteni színjáték, Puskin: Mozart és Saileri, Anyegin, Bronte: Üvöltő szelek, Stendhal: Vörös és fekete, Coelho: Az alkimista. Süskind: A parfüm ....................................................
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))