buxi neked adhatok én puszit szeretetből????, az aranyos Spade-nek meg mosoly is, na itt van egy kis jófajta zene: Chuck Berry -Roll Over Beethoven: link
kösz Spade doki -:) tapsztalati tényként tudom meg azt, ha vérhólyag van a talpamon a futástól egyszerre - remek érzés, sajna, és már a csoklóm is fáj, rossz jel -:) szerencse, hogy nem lettem zongorista -:) na a trösztvezés elment szoliba -:)
Kinga pihentetni kell a kezed, mert ínhüvely gyulladást kaphatsz és az nagyon makacs dolog, Van gumírozott csuklószorító ami a kézfejed is fogja a hüvelykujjadanál van átkötve...olyat próbálj meg hordani legalább egy hétig...
kész vagyok épp az msn-es horoszkópomat nézem angolul, mert hát ott is az angolgyakorlás a szepont, na és mi az első mondat: "The energy of a 22-vibration can see you acting like a real tycoon, Kinga." azaz úgy tevékenykedek, mit egy igazi trösztvezér vagy iparmágnás.....ez jó, úgyhogy vigyázzatok, kedveseim -:)))))) majd leestem a székről -:)
nem hiszem, hogy ez segített volna, csak arra, hogy 10 km-en keresztül szídtam magam és megfogadtam, hogy az életben nem ülök többet hajóba...-:) aztán másnap ültam -:) Ache and the Painlink
Buxi, ajánlj vmit lszi, még mindig fáj a kezem, az ujjaim a sok írástól a jobb(ik bal) kezemen, pedig nem is hidegben erőltettem meg, nem akarok inhüvelygyulladást kapni -:)))) az szar
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))