Dave Gahan tenyleg kiraly, meg igy 30 feletti gyerekkent is :-) , de most veletlenul kerult a ruhasszekrenybe, mert valojaban ezt akartam a ruhasszekrenyeshez linkelni link :-)
kösz JP, kedves vagy -:) és örülök, hogy sikerült felvidítani téged, egy kicsit -:)))))
amúgy még nem tudom, hogy hányadán állok az msn-es dologgal, lehet, hogy meg kell köszönnöm Billy-nek, hogy nyelvgyakorlásra alkalmas lehetőséget kapok -:))))))
JP, tényleg még mindig csúcs ez a Dave Gahan...
Ok Spade, mostmar tudom mirol szolt a kodfejtesed ...atugrottam a sztorin a sok off kozott :-)
Pista (bocs a kesoi valaszert ! ), persze, hogy hagyott aludni a Kingis, azt sem tudta mar hogyan, mivel altasson el, olyan aranyos volt, ejjel 3.50-ig birkozott velem, hogy nyugovora terjek, alig birtam elaludni , de sikerult a varazslo tunderkenek :-)
Kingis télleg nem tudom, de küldök 1 gyönyörű verset aztán megyek mert túlpörögtem úgy láccik :)
Szabó Lőrinc Szeretlek
Szeretlek, szeretlek, szeretlek,
egész nap kutatlak, kereslek,
egész nap sírok a testedért,
szomorú kedves a kedvesért,
egész nap csókolom testedet,
csókolom minden percedet.
Minden percedet csókolom,
nem múlik ízed az ajkamon,
csókolom a földet, ahol jársz,
csókolom a percet, mikor vársz,
messziről kutatlak, kereslek,
szeretlek, szeretlek, szeretlek.
Kinga akkor vigyázni kell azzal az msn-nelnem szabad csak úgy klikkelgetni :), és ha óriás dinoszaurusz telepedik a gépedre ? :)
Megjegyzem ma már a kígyó is laptopot kínálna Évának :))
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))