Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 09. 22. 19:14

ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi  

Hölgyek, Urak!

Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.

Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!

link

:-))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 10:02
Előzmény: #5258  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 10:00
Előzmény: #5258  Törölt felhasználó
nem ez naggyon jó, egy-két kedvencem is benne van -:)))) cuki -:) vagy... na majd küldök, csak mennem kell....
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 09:40
Remélem nem lesz túlságosan unalmas, fő a "változatosság", és a vidámság. :-)
Suburbia:
link
Always On My Mind:
link
Domino Dancing:
link
West End Girls:
link
Paninaro:
link
Heart:
link
New York City Boy:
link

Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 09:25
Előzmény: #5256  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 09:24
Előzmény: #5254  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 09:18
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 09:13
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 08:53
Előzmény: #5252  kata311
kata, nos először is nagyon rossz a példa már akkor kezdted, amikor még azt sem tudtam ki az a famo, aki nem is édrekel/érdekelt (és most sem vívta ki az érdeklődésemet), emlékszel, itt pont a zenetopikban, hogy tőlem fél stb.... úgyhogy nagyon rossz a példa, amit famo a nagy "jóindulatával" nem reagált le, ami néha csődöt mond...
ami famo szövegét illeti, ne haragudj utálom, ha hülyének néznek, famo utalt rám persze nem nyíltan, ahhoz gerinc kell az nem stílusa, habár bosszantóan átlátszó, arra aki segített neki... és még ismeretlül van bátorsága egy másik női nőiességét kétségbe vonni. Hogy képzeli bárki? És még próbálja magát nőiesenek nevezni, ez nem az!...
Famo, miért is bántottalak volna? Nézd, mint mondtam, teljesen küzümbös voltam, amig nem kezdtétek el. Más az érdeklődési köröm életfelfogásom, és nem nem képviselsz semmilyen női értéket (amit szintén "kedves" álszent hozzászólásodba próbálsz kisajátítani), gyerekkel kapcsolatos évei szinte minden embernek vannak, jónak-rossznak, önmagában ez semmit nem jelent, nem ok a mártírságra, úgyhogy kicsit hátrább az agarakkal.... -:) és mi az hogy befejezted, kedves famo, tán te vagy a szabályozó rendzser, mellesleg nem befejezted, hanem elkezdted..... -:)
kata311
kata311 2008. 04. 24. 08:25
Előzmény: #5248  Törölt felhasználó
egy: (a népítéletből, mindenféle ellened való kekeckedés hiányában)

nem bunfordiak drága famo, csak sportosak, és nem álságosak, attól semmi nem kevésbé bunfordi és nem kevésbé nőies-:), nem vagyok márkafüggő sem, hiába csajos. és nem bunfordi. mellesleg a casio nagyon pici és helyes és vidám, nézd meg egyszer a szemeddel ne az előítéleteiddel... ez itt nem a csak csajok topik, egyébként szívesen
kkinga

kettő: (másnap reggeli indítás a zeneboxból)

csak csajok: ha nincs ló jó a szamár is -:) bár a kígyó jobban illik oda -:)
jó, reggelt, vedd már észre magad kisanyám -:)))) nem vagy pálya
link
kkinga

három: a többit nem idézem, mert unalmas lenne sorolni, csak hát példát kértél

csak kérlek nyuszó-muszó azt ne mondd hogy ezekből süt a jóindulat
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 07:47
figyeljétek meg jól az utolsó mozdulatok a lényegesek ! (szerintem itt már kár fellebbezni :-)

link
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 07:46
kitört a forradalom ?
vagy valamelyikteknek OMV érdekeltsége van? !!!! :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 06:34
Előzmény: #5248  Törölt felhasználó
Tudod Kinga, én úgy érzem engem például teljesen ok nélkül kezdtél el minősíteni, és rosszindulattal kezelni.

De semmi gondom ezzel, elfogadtam, hogy így állsz hozzám. Sajnálom a dolgot, ugyanis gyűlölöm a céltalan konfliktusokat. Márpedig ennek itt semmi értelem. Biztosan sokan vannak akik nálam sokkal okosabbak, szebbek...nekem ez nem újdonság. :-) De nem is azért járok ide, hogy fitogtassam, hogy szép vagyok, netán okos. Igazából nem érdekel, hogy most itt engem nagyon okosnak, vagy nőiesnek gondolnak e. Jól érzem magam, aztán annyi. Az életben tudom, hogy semmi aggodalomra nincs okom.
Igazából, ha lehetséges csak annyit szeretnék, ha egyszer és mindenkorra elfelejtenéd a Csak Csajokat..ha már egyszer annyira sz@r, vele együtt engem is, ha már egyszer annyira szánalmas vagyok.

Köszönöm.

És tied az utolsó szó joga...én befejeztem.

Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 01:13
Előzmény: #5247  Törölt felhasználó
igen kata, te csak az alaphangot adod meg, mint általában, a lovat egyesek alá -:), és nem egy-egy mondat a lényeg.... az embereket szeretem, nőket és férfiakat, egyedül a rosszindulatot utálom, (pláne, ha butasággal, irigységgel párosul)... Mellesleg egy dolgot kikérek magamnak, és sosem tudod bebizonyítani, mert ismerem magam: nem gyaláztam le senkit vagy kritizáltam, csakis ha belémkötött, megbántott és próbált lejáratni, bocsánatot kérek, hogy ez esetben nem köszöntem meg és dícsértem meg, de ezentúl csak ignorálni fogom, ha lehet... egyet mutass, ahol én kezdtem vki minősítését ok nélkül. Sosem teszek ilyet, mivel utálom.... Remélem, béke lesz egyszer .............Jó éjt, remélem, holnap vidám nap lesz -:)
Törölt felhasználó 2008. 04. 24. 00:33
Előzmény: #5246  kata311
drága, Kata, én teljesen nyugodt vagyok, szia
kata311
kata311 2008. 04. 24. 00:07
Előzmény: #5244  kata311
kinga ennyit írtam:

drága sárika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gabikánk másról beszélt
volt egy kis vircsaft a vallásos topikban, azt olvasta, csak ide írta a véleményét
gábor különben is vigyáz, ne bántson meg senkit, csak ha már nagyon muszáj
:))))
kata311

ezzel milyen szart kevertem? szerintem éppen eloszlatni próbáltam
egy szóval sem kritizáltalak vagy minősítettelek, vagy szerinted igen??
kissherceg 2008. 04. 23. 23:57
Törölt hozzászólás
kata311
kata311 2008. 04. 23. 23:53
figyelj, kinga, ha neked szabad mindenkit megkritizálnod és legyaláznod, talán ugyanolyan jogunk van nekünk is véleményt alkotni
úgyhogy ne üzengess innen oda, hanem gyere és mondd el mi a túró bajod van
dlph óriásit tévedett amikor azt állította férfi-gyűlölő vagy, utálsz minden csajt itt a fórumon, nézd meg szóbaállnak veled?
nem mert mindenki csak kerüli a konfliktust
Törölt felhasználó 2008. 04. 23. 23:47
Előzmény: #5242  Törölt felhasználó
gratulálok, így tovább
Törölt felhasználó 2008. 04. 23. 23:45
Előzmény: #5241  Törölt felhasználó
egy nagyon szép mindenkinek, még a szentnek is, akinek maga felé hajlik a keze, és gonoszságában rásüthet (úgy érzi az isten) skarlátbetűt másra persze, sértettségből, férfi büszkeségből, és elutasítás után, és nem veszi az álnokot, mert kedves.... az egész történelem erről szól, és az emberiség mit sem fejlődött, tanult belőle.....
link
Törölt felhasználó 2008. 04. 23. 23:37
Előzmény: #5240  Törölt felhasználó
ez nagyon szép, de itt a vicces: Cabaret Italian Style - Funiculi Funicula - The Three Tenors: link

Topik gazda

gentlemanus
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek