JP, manapság már nem is igazi milliárdos akinek nincs menő foci csapata, lassan már Billy fiú is vesz egyet :), meg Bufett, pl. ő kiváló büfét is nyithatna ott :))
hát persze -:)))) teljességgel.... régen rá is szoktattam kollegáimat arra, hogy mentem a folyosón és csak ennyit kérdeztem bárkitől, akit megláttam, ugye igazam van x,y????
Hát persze, Kinga - ez volt a válasz, mindez vigyorgások közepette.... Itt is bevezetjük? Hát persze igazad van, JP. Jó? De egyébként tényleg.
igen, IT lufi után FOCI LUFI, ahozz legalább jobban illik -:))))) habár már zöld energia lufiról is beszéltek, enyhén szólva kicsi korán, alap nélkül - szerintem
Nekem miert nincs igazam Spade? Nem mondtam en ellent Kinginek semmivel, max ,a Sorosnak, amiben persze tevedhetek. De, ha mar itt tartunk a fotbal csapatok folvasarlasainal, hat fene tudja; lassan ugy tunik, hogy egy szep kis boom-ot lathatunk kialakuloban.No inkabb errol szolt amit irtam.
hát igen én eddig azt hittem Soros "nem szereti a focit" -:), aztán rájöttem milyen hülye vagyok, ez bizonyos pénzmennyiség felett lehetetlen -:)))))))))))
Edes kicsi Kingi, a focilabda nem ures, abban levego van. Folfujjak mint egy lufit , jo kemenyre ,es majd puhara rugdossak. A Sorosnak is vasarlasi kenyszere tamadt ?
egy kis foci is, Soros is -:)
Sajtóértesülés szerint megvásárolná az AS Roma labdarúgóklubot Soros György magyar származású amerikai milliárdos. Az olasz bajnokság második helyén álló klub több százmilliós adósságot halmozott fel az elmúlt években, csőd fenyegeti.
Nohát, nem tapasztalható semmiféle szenilitás az „öregen” -:) valaki itt viccből kérdezte hmmm -:), sőt! Fordított időrendi sorrendben, természetesen OLVASSUK EL A KÖNYVÉT, ez volt zárómondat…. -:)) Mondom, nagyon is észnél van Sorosunk, és természetesen az egyetlen magyar gazdasági vonatkozású kérdésre nem válaszolt (megjegyzésre került, hogy vki sorosnak és nem szorosznak hívja… -))), mint lényeg -:), mivelhogy egyrészt magyarként túl sokat tud a magyar gazdaságról , másrészről túl keveset, de a könyvében ott vannak a válaszok. Beszélt még arról, hogy már nem a dollár a fő(nök) és hogy túlértékelt, ahogy a EUR és a GBP. És, hogy a mostani helyzet a pü-i szakemberek sorozatos hozzánemértése és így rossz döntése miatt következett be, pl. hogy nem a hitelstratégiához nyúltak hozzá, hanem más területekhez…. A probléma gyökere egészen Ronald Reagan és Margaret Thatcher idejéig nyúlik vissza. Nagyjából szerintem, ez volt a lényeg, bár nem az elejétől hallottam, ráadásul félálomban, mivel berontottak a kisrádióval a szobámba, ahol addig nyugodtan aludtam… (ha vmi még eszembe jut írom…)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))