Ha azt hiszed, hogynem tudok "izgulni" tévedsz !
Persze nem sebesség kérdése!
Én se kívánok - esetenként, 8 órán belül pisilni!
Hogy jönnek ide az emlegetett hölgyek? Ezt még most sem értem...........de ...Rákóczi-val
együtt emlegetve meg pláne!
A többivel nincs bajom...
Amúgy a neveltetésemnél fogva, megtanultam egyet mást...........
És szerencsére az erotikával jól ÁLLOK - testközelben is :-))))
A só, a bors és a paprika - alapfűszerek, kicsit emelik a vérnyomást - de a paprikás válaszokra, a cseresznye alakú változattal szoktam reagálni..
EGYÉBKÉNT IS AJÁNLOM A KARBANTARTÁST....pókháló illetve rozsdás szerszám elkerülésére!
(Vicc: egy fekete nőnek megmutatják újszülöttjét, aki vöröshajú...ajjaj, mondja az asszony a férjemnek barna haja, barna szeme van...
Ne aggódjon asszonyom, elintézem, mondja az orvos..
És megkérdezi a férjtől, mondja uram, milyen gyakran látogatja a felesége árgyát...?
......Na látja, mit tett a ROZSDÁS SZERSZÁMÁVAL ?!
1. SZtem Kingát a Rákoczi űti hasonlattal kapcsolatban félreértetted mert ahogy te se jössz át pestre, úgy lehet Ö sose jár a Rákószi úton, ő sem utalt a Rálóczi térre
"Spáde most kinyírni akarsz, hogy pisilni se tudjak fájdalommentesen, vagy szeretkezni??? "
2. Az kinyirni akarsz megjegyzése pedig az én szellemesnek szánt ámde bunkóra sikeredett megjegyzésemre tett utalása.
3. Kinga e topic sava borsa ha ö nem ír akkor teljesen sivár lesz még beírás se nagyon születik nézd vissza. AZ erotika meg a flirt életünk része ez mindenütt feldob minket, nemhiszem hogy ne lenne helye a portfolion, mégse oldfolio a neve hogy csak 80 éven felüliek olvassák
Törölt felhasználó2008. 03. 08. 22:15
jó karbantartást mindenkinek !
Törölt felhasználó2008. 03. 08. 22:14
Re: Albert Einstein Előzmény válasz erre 16:22
Spáde most kinyírni akarsz, hogy pisilni se tudjak fájdalommentesen, vagy szeretkezni???
kkinga
Törölt felhasználó2008. 03. 08. 22:12
Re: Albert Einstein Előzmény válasz erre 19:08
amúgy a rákóczi utat meg emlegesd barátnőidnek, disko, sly, phiona, ők hamarabb mennek arra
kkinga
drága Spade, semmi rosszat (legalábis szándékosan nem mondtam a hölgyekről, mivel nem érdekelnek, nem ismerem őket kik őt, kit érdekelnek), félre értettel, max annyit, hogy nekik udvarolj, hogy ne engem utáljanak... és, ha kurva vagyok a rákóczin (nevetséges), kinek mi köze hozzá???? Széggyeljétek magatokat!
EGY: nem érdekelnek: sem sly, sem disco, sem xyz, így nem utálom őket.... (mert átlátszóak és naylnak a férfiaknak, hátha csurran cseppen, hányás)..... bocs ettől én kímélem magam.....
Spade ! veled semmi bajom, az emlegetett fórumozókkal - viszont én lennék szolidáris, leginkább fiatal diplomásokról mondott csúnyákat a védenced...
én a karbantartás idejére jó szórakozást kívántam neki..
Én gazdasággal foglalkozom, a viccet értem!
DE CSAK A VICCET - korlátok közt!
Az utalások egyértelműen nem a Rákóczi útra vonatkoztak.......(nem a Te autózásodról beszélek!)
Veledés írásaiddal másutt is találkoztam,
és érdeklődéssel olvasom!
Jó éjt! Minden értelmes és komilfóóóóóóóóóó fórumozónak!
Rapistám, nyugi, nem kell aggódnod értem, az újságíró iskolában (nem csak IBM-es stb. voltam), a tulajdonos azt mondta, hogy a férfiak közül min. 95 % engem választana, úgyhogy nem vagyok a dícséretedre szorulva,és fárasztó is, adok neked pasikat.... jó azórakozást! Buta, írni nem tudó féltékeny okoskodó...
hagyjátok abba.
Rapista nem is értelek miért ragadtatod el ennyire magad. tényszerüen Kingát qrvázták le, nönapon inkább védelem illetné nem támadás mégha tett is nem barátságos megjegyzést a többi hölgyre. A Rákoczi utat én hoztam fel csak ezért mert elvileg nyíl egyenes és lehet(ne) repeszteni, de bánom mert nem gondoltam az asszociációkra, Kinga beírása nekem szólt , miért kellett beszólni pont Te aki olyan megfontoltr vagy egyébként...
nagy nulla, magadat jellemezted, mejdnem eltaláltad, csakhogy a nullához is kell teljesítmény - nekem egy tanárom mondta, ugyan nem rólam, úgyhogy alulról konvergálsz a nulláhozz, és a 00, amúgy wc-t is jelent , ez esetben igaz rád.... paraszt...... hogy mersz nulla tudással ráadásul egy NŐVEL így beszélni????
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))