de, sajnos, szoftveresen vissza "van fogva" 250 km/h órára.... amúgy nálam a 320 fellett ez érdekes, ahol átértékeled a valóságot... .-)))) és senki nincs veled, Spade....
Kinga természetesen ez opcionális, ha egy spórkocsiba 320 van végsebességre irva, még nem muszáj a Rákóczi úton annyival menni :)
Amúgy ladies first :)
Buxinak: link háát, hogyz enyém milyen az titok... e fekete nadrág (nem szoknya) alatt fehér csipkés harisnyaköő hhhááát volt "elájulás" :-)))) De kérdezd a lányokat, ők biztos többet tudnak nálam :-) vagy a Spade
drága Spáde a bugyikámat nem adom :-) amúgy honnan tudod, hogy hordok egyáltalán.... kIváncsi vagyok, ha meglátsz meztelenül engem (v. egy nőt) vagy harisnyakötőben csak, mit tudsz vele kezdeni, akkor is ilyen nagyfiú vagy-e...... :-)))
De za tetszett, hogy a szem sem marad szárazon, az már az igazi.....
Drága hölgyeim, Ti vagytok a mi, férfi emberek szerető védőangyalai,nekünk bűnöseknek, gyengéknek és megbotlóknak,
Don Quijote-knak, és Falstafoknak egyaránt.
A nő nap alkalmáből szeretettel köszöntök minden hölgyet!
Kingi, ha ilyenre kerülne sor a Te bugyid nagyobb veszélyben lenne mint az én ingem :)
Bár valszeg mind2 oda lenne egészen :)
Szem száj, ing , ....... nem maradna szárazon :) link
Shaggy - Angel link
kösönöm,keves JP a köszöntést, még a tesómnak is megmutattam, bár nekem a tegnapiak, amit belinkeltem tetszenek, meg a komoly zenéid, de ezek ARANYOSAK. ....
És tényleg nagy külöNbség az elírás...
tsók
.
...nagy betus nagy nap!
...de mostmar mindegy : az eliras az eliras, es nem elszolas ! Nagy kulombseg ! :-)
Törölt felhasználó2008. 03. 08. 11:47
No, elerkezett a semmivel ossze nem keverendo negy betus nagy nap ! :-)
Igyhat kedves hosszulabu asszonyok,anyukak, kismamak, nagymamak, hajadonok, szuzek, teltek, vekonyak, ferjes asszonykak ;-) , hazi sarkanyok, szeretok es utalok, szeretni valok es utalni valok, es stb es stb, mind megannyi ellentetes variacioja a ferfi nemnek, kivanok sok -sok szep viragcsokrot ,es puszit, hogy azzatok el toluk amennyire csak lehet ! :-)
Holgyeim , En maris kuldom az en csokromat a ket szaraz cuppantasommal !
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))