Aztán vigyázzatok drága királykisasszonyok mert mindjárt betoppan Buxi és az egyenlő elbírás alapján ő is próbát tehessen :)
Tényleg jut eszembe az nem diszkrimináció, ha mondjuk egy 26 éves csaj a házassági hirdetésre jelentkező 75 éves vőlegény jelöltet a kora miatt elutasítja ? :)
Spade, nem Te vagy a doki!? BME, közg. MBA és stb-vel???!!!
És pont az én dícséretemre vágysz? Hát ezennel megdícsérlek. Milyen ajándékot szeretnél? Egyébként sem mondtam, hogy helyes volt a válasz :-)))))))
Adhatok olyat is, amit nem tudsz megfejteni, de tehet ilyet egy lány???
Mert csak mondjátok, hogy jók lennének a női befektetők, de ha vmelyik ellent mer mondani pont úgy bántok velem, mint az asszony a konyhába és az ágyikóba, gyereknevelésre való... amúgy hhülye és ne szóljon a férfiak dolgába. :-))))))9
Most el kéne már dönteni, hogy el tudjátok látni a nőket és parancsolni nekik vagy, ha pénzt keresnek, akkor viszont ugyanolyanok e téren itt is... Attól otthon lehetnek még cicák...
Bár a vicc topikban nem mondtam neked, (rohantam), mikor írtad, hogy mint a cicák én is mindig talpra esek. Tudod, ahhoz egy macskának is elég magasról kell esnie (küönben nem tud át forduni a levegőben, kb. 1m lehet).... De egyébként igaz .-))))))))
Most jó éjt, holnap siemens-ezek, aludnom is kell....
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))