Úristen, Rapista, te jártál iskolába?Most már értem miért kellett krumplit hámoznod: LÉLEGzetem (lélekztem) hányok, annyira buta vagy... úgyhogy kuss... Fárasztan hülye vagy....
rapista, igen az IBM-ben Cap Gemini Earnst & Youngban nem kellett krumplit hámoznom, amig a férjem engedte, hogy dolgozzak... Amúgy meg drága Rapista a krumplit hámozottan veszem ...... Úgyhogy fogd vissza magad kis nulla
a közönségest még sosem mondták rólam, (bár többen megdugni , mint téged, csak ettől sem én vagyok közönséges, barátom), de olvasd magad vissza RAPISTA , akkor megtudod mi az...., hogy KÖZÖNSÉGES.....
Törölt felhasználó2008. 03. 08. 21:22
Nem mindegy! Én budai, sőt pasaréti gyerek vagyok, Pesten leginkább akkor jártam, amikor a néhai Schöpf-Merei elődjében megszülettem...............
Ha Budapesten születtél, tudod, hogy az nem külváros, ott volt gyerekszobán is, a többi szobát nem sorolom, de sejtheted, h a legkisebbe sem fért volna be egy ilyen közönséges,..
még a krumplipucolást sem bízták volna rád!!!
rapistám az agresszivitást rólad mintázták, úgyhogy psszttt, pláne egy nővel szemben, de kíváncsi lennék (ami nem lehetséges), mekkora nyúl lennél, ha velem szemben ülnél egy asztalnál...... szánalamas
valamiért gerjed a gép, talán mert bekapcsoltam hangkapcsolatot és nem látom, h mit írok................késleltetve jn le, pedig vakon írom és csupa csík, leütöm mégegyszer...........és látom, h hibás!
rapisa, Te csak tudod, hogy mi a rákóczi út és tér köti különbség, ciki, magadat égeted... menj is a térre, hátha megtalálod a felsorolt barátnőidet..... 2000-ért... :-)
fundaluka, téged nem dugott neg senki, ahhoz gusztus kéne, undorító, amúgy, akit megdugtak, soha nem ír ilyet, úgyhogy menj maszt...urbálni, jó fog tenni az agyadnak, ha l....ne...
rapistám, bölcs maradál volna, ha csöndben maradtál volna, én ui. Bp.-en születem, ezért is nem tudom követni a erőszakos vidéki libákat, aik csak a "férjhez menjünk" témában nyomulnka. Kívánom kapjanak el, DE az nem én leszek, a Budapesten született.... drága....
kundaluka KAMANDUKA, buta, sajnos, a magad baját vetíted ki másra.... úi. sem vidéki nem vagyok, sem q, és kaptam, amit kaptam (hidd el többet , mint te)... Ronda dolog az irigység, de te már sárga lehetsz és ronda is.....
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))