Sziasztok
Lehet, hogy csak én lepődtem meg, de fogalalmam sem volt hogy a WS a tőzsdén van aug 1. óta.
Amóta kaptunk egy kis medvét ők azóta 67%-ot jöttek. (volt 80% felett is)
Sokat nem jelent csak egy kis érdekesség. Sajnos kötni még nemtudunk ezen a rendszeren.
A honlapjukon a jelentések is elolvashatók.
Ha szereted az adrenalint, jó a WS. A nemrég óta beépített grafikonrajzolója még egész használható is, szóval egy picit finomítok, olyan fogadóiroda, ahol valamelyest befolyásolni tudod a szerencséd :)
De ha befektetni akarsz, pláne hosszabb távra akkor felejtős.
köszi!
De normál kereskedést is le lehet folytatni ezzel a worldspread al? mint az erste netbokerrel ha kereskedem magyar részvénnyel? vagy csak ilyen töke áttételes hokusz pokokat lehet vele csinálni?
Külföldi részvényekkel azt mondta a csaj hogy lehet kereskedni... gondolom ugyanugy müködik mint az erste netbroker akkor ha részvényt veszek vagy nem? (nem biztos hogy töke éttételeznék)
teljesen egyetértek ;) csak vigyázz! óvatosan, könnyen elragadja az embert a hév, a STOP itt még szentebb legyen mint bárhol, mert a tőkeáttét nagysága miatt hamar jönnek a minuszok, nekem 2 hónapja van, de a szumma kevesebb mint a befizetett összeg :( de azért nem adom fel, bírkózok veleük :))) igaz csak januártól, most pihi van.
igen lehet link
képernyő közepe, képek a kereskedési felületről, bal oladli kép, ORDER funkció
egyébként pedig, előző link oldal teteje, fent középen, használati útmutató. Rövid, érthető.
Bét-ről csak a BUX0712 kereskedhető vele, jutaléka nincs, spread van 50-es, ami azt jelenti, hogy pl. 26.195 pont értékű BUX0712 esetén 26.220ért tudsz venni és 26.170ért eladni, a BUX0712 alapletét követelménye 800 euró (kereskedési idő 08.00-15.30), ez azt jelenti, hogy 800 euróból tudsz venni 1 kontraktust és egységnyi elmozdulás 1 euró profit vagy bukta számodra, kicsit sokallom, én ezeket szoktam nézegetni
Dow (wall street rolling cash így van benne) alapletét 150 euró, spread 5
S&P500 alapletét 150 euró spread 0.6
Nasdaq100 alapletét 30 euró spread 1
FTSE alapletét 100 euró spread 6
DAX alapletét 100 euró spread 4
CAC alapletét 80 euró spread 4
szóval a spread lényege annyi, hogy a realtime árból levonod valamint hozzáadod a spread felét, így kapod a vételi és aladási árat, de ezt a rendszer valós időben nyomja mindig
a fentiek (talán bux0712-őt kivéve) rolling cash ternékek ami azt jelneti, hogy ha napon túl tartod, akkor long pozíció esetén költsége, míg short esetén jóváírása van: link
a search funkcióban bármire rákereshetsz, bocs ha túlmagyaráztam.
Két dolgot találtam ki adozás elkerülésére....
1 külföldi számlát nyitsz és a vissza utalt pénzt erre kéred.. ( ha magyar számlárol küldted.. felhivtam a nöt mondta hogy igény szerint más számlára is vissza utalják a pénzt) csak lehet külföldi számlához külföldi tartozkodási hely kell ez a baj..
2 5 év alatt elévül az ado csalás... nincs más teendö mint addig tárolni a lovét a worldspread rendszerbe és amikor letelik az 5 év haza utalni.. adohatoság utána nem tud mit kezdeni velünk.. :)))
Amivel worldspread be tett lové ugyis a jövömre van addig meg ugyis csinálok jo sokat! :)
Na már most gondolom ha mondjuk nyerek 1 mft ot.. tárgy évbe onnantol számitva 5 év alatt annak az adoja elévül stb.. és igy tovább igy tovább folyamatosan lehet idövel venni le a lovét a számlárol... a nyeröt is... ( amit betettünk azt alapbol kivehetjük ha már sok lové van a rendszerbe... megmondjuk hogy kivettük az indulo wordspear pénzt és kész :)) Nem tudom érthetö volt e a logikai eszmefuttatás... adohatoságnak adatot nem adnak ki... vélemény?
Kérdés természetesen, hogy mi történik egy részvénynél pl. osztalékfizetés esetén, mert nyilván könnyű lenne egy papírra spekulálni akkor, ha levágják az osztalékszelvényt, és az árfolyam hirtelen beesik. A Worldspreadsnél a pozícióban levők automatikusan 80%-os osztalék korrekcióban részesülnek. Ez vételi pozíció alapján nyereséget, eladási pozíció során veszteséget jelent.
Link: link
az alját nézzétek.
WorldSpread
Használja vki ezt a kereskedési rendszert. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert lehet, hogy nyitok náluk egy számlát.