Nem is értem miben reménykednek azok, akik megpróbálnak belevenni. Alig több, mint egy hónapja még válogatni lehetett a diszkont áron forgó, egyébként stabil hátterű cégek részvényei között.
de ha tényleg a citi ázsiai ügyfeleit vette at , akkor nyugodtan lehet azt is shortolni .... sőt, valószínűleg ez az egész harmadik szereplős ázsiai sztori minden pénzügyi intézménynél legvar. Milyen bankok vagy intézmények érintettek még nagy tételben így Ázsiában ?
nincs ázsiai operáció nagy része , tehát elmúlt 8 év profitja sem volt A wirecard üzleti csoda formula hogy fiktív ugyfelek fiktív pénzeit mutatták ki?
Szerintem ez jó hír hogy nem is létezett ez a pénz, mintha létezett volna és ellopják. Tehát nem lopás nincs károsult ,csak maximum a könyvelőt akarták téves számokkal megvezetni.
de ha nincs ázsiai biznic, akkor miért lenne kuka? szerintem ez már pénteken mindenkinek világos kellett legyen, ebben semmi új nincs Azt írják , hogy megszüntethetik , ami logikus is. De nem azt , hogy egyaltalan nincs?
Wirecard