pontosan, repültetik , 1500 gyereket és családtagjait és fiatal koruakat hoznak be Németországba akiket betesznek ITT 14 napra karanténba , hogy berepültetik vagy hajóval jönnek azt hiszem mellékkérdés, a másik , az is pontos információ , a BAYER MILLIÓKAT fizetett ki kártalanitásra a birsági döntésre a "PERMETEZÖKNEK" rákos megbetegedések miatt, hogy permetezte vagy kitrágyázta a földjére azt hiszem az is mellék kérdés. Ezek tények és nem kutya fa...sza. Utána lehet nézni bármelyeik német sajtó termékben. ÜDV.
Baszki ami itt megy:) Tipikus Magyar mentalitás.Repültetik a koronavirusos menekülteket,pereskedő rákos permetezök...:)))A Tények kutya fa...a.Egyébként nekem is van még Wirecardom 90 eur-tól.Tartom most már mindegy igy jártam,ez a tőzsde próbálom mással majd behozni a bukót. Kösz a minusz előre is biztosan jobb lesz a lelkednek:)
Kivágtam volna mint macskát, már az első hírre :) meg én nem is mertem belevenni, mert nem ismerem a piacát, soha nem találkoztam vele, németo-ba ismerősök se használják.. Relatíve figyelem a fintech cégeket és az összes veszteséges, mert másként nem tudnak növekedni. Első gondolatom, amikor olvastam a balhéról, hogy a veszteséget így tüntették el, ami most lett akkora, hogy már látható és az auditáló cég se mer felelősséget vállalni. Természetesen bármi előfordulhat, sikkasztás, lopás, majd kiderül. Amúgy tetszett a hétvégi tanulságos gondolatod. :)
még hozzá lehetne tenni régebbröl a deutsche telekomot amikor a privátional behülyitették a népet a 60 euró feletti árral , aztán leb...ták 15 euróra , az volt az igazi átb...ás (is). Kiváncsi vagyok a kedves magyar lánya a magyar telekommal hogy ba...a át 25.én a befektetöket
Wirecard