Világos, hogy sokan akarják a WC bukását, hisz egy jelentős versenytárssal kevesebb. Itt nagyon gyorsnak kell lenni a rendcsinálásban, hogy ne vesszen el minden. Én is sajnos jelentősen bukóban vagyok és örülök minden pozitív hírnek, a negatívokat is olvasom és ebből sajnos jelentősen több van. Most már talán megtanultam, hogy vakon ne bízzon az ember semmiben. "Becsületes, tárgyilagos" újságírás alig létezik. Nagyon válogatni kellene a hírekben, a tőzsde pedig sokszor a pletykákról szól. Szeretném, ha mégis vissza tudná adni a cég a hitemet.
Azért efelől ne legyenek kétségek. Olyan partnereik vannak, akik azért nem hinném, h zero tevékenység esetén a nevüket adnák. Valamint az utóbbi 1-2 év partner bejelentéseit is tuti, h valaki akár az FT részéről végignyálazta. A kérdés itt a semennyire ill. kevésbé átlátható “TPA” üzletág, h ott mekkora rész létezik csak papíron. Amint lesz egy EY által aláírt 2020 első negyedéves jelentés, kiderül.
Denn der Broker Lang & Schwarz ermöglicht sogar den Aktienhandel am Sonntag! Von 17:00 Uhr bis 19:00 Uhr haben Aktionäre die Chance, ihre Aktien zu kaufen oder zu verkaufen. Also auch Wirecard. Und hier winkt ein early-bird-Vorteil. Denn sollte sich tatsächlich bestätigen, dass die Banken die Kredite von Wirecard nicht einfordern und das Unternehmen also nicht Insolvenz anmelden muss, könnte die aktuelle Bewertung deutlich zu niedrig sein.
Wirecard