Nem lát a cég csökkenést eddig az eredményében . February 27, 2020We
are recognizing a strong additional surge in online transactions in
Asia and Europe compensating negative effects from the coronavirus in
Airline/Travel business. Currently we do not expect a negative impact on
our Q1 2020 group results. We confirm our EBITDA guidance of EUR 1.0 to
1.12 billion for the 2020 financial year. Wirecard does not assume that
the consequences of the virus will have a sustained negative impact on
financial infrastructure services or internal processes. We will update our view accordingly if anything changes.
Tény, hogy az elemzőknek is maga felé hajlik a keze... ezúttal a Goldman elemzőnél látványos ez, miután a WC rivális holland Adyen számai közel sem olyan jók, mint a német cégé, mégis az elemző a Conviction Buy List-en hagyta és részben emiatt is bőven az átlagnál nagyobb esésben a WC, holott az előzetes óta már tudjuk, hogy bőven megveri az elemzői várakozásokat... érthetetlen... illetve pont, hogy kibaszottul nem az, ha tudjuk, hogy a Goldman egyike azon amcsi szereplőknek amely leginkább rendelkezésére áll a shortoló bandáknak... ennyit az "elemzőről"...
Én nem félek. szerintem a tőzsdepánik jelenleg indokolatlan és amilyen gyorsan jött olyan gyorsan fog menni. Lehet hogy ma meg is voltak a mélypontok májusig
Szuper, remeljuk jol dontottel. De a 110 lehet, hogy korai lesz meg a bovitesre. Eleg nagy a panik, ebben benne lehet meg nehany het lefele. Remeljuk a legjobbakat.
A 116 szintet sokszor említettem... vennék, ha még vettem volna tele magam itt is... :D ... de most nagyon divatos lett konzervet venni, meg a szaros pár 10 ezres olasz síelésre vonatkozó kártérítésen rinyálnyi... :D
Wirecard