ja igen....és van egy megosztó új CEO, aki arról híres, h. ahol ö megjelenik, kulcsemberek mondanak fel! Na tényleg nagyon jól csinálja...legutóbbi munkahelyéröl kirúgták, nem közös megegyezéssel és nem önként távozott. Egyelöre nem az új CEO érdeme a mostani gyj. Meglátjuk majd egy év múlva, mit alkotott!
CBK nyereséget jelentett. A könyv szerinti érték alatt van mélyen az árfolyam. Wirecard könyv szerinti érték hányszorosán forog? 8x? Wirecardnál nem tudjuk, mi lesz a vizsgálat vége és következménye! Amíg ez nem derül ki, magam sem merek belevenni, azt värom mär rég, csak azért nem vettem 120-ért és 110-ért se.
ott "konszenzus" született, az amcsi short alapok zárásban vannak... élethalál urai ezek a gigantikus pénztömeggel... ők döntik el "mi a jó és rossz"... nem véletlenül nem tudnak a németek, de egyetlen kibaszott nem angolszász európai alap sem versenyezni velük...
A mai csata elbukott... az UBS verte a nyálát, miszerint a Q_4 így fontos meg úgy fontos... és persze így- meg úgy kellenek a növekedési adatok... nos meglett, sőt felülteljesítve... erre most jönnek és nem a Q_4 a mérvadó, hanem a Kpmg... szóval ennyit érnek ()értsd: szart sem) kint is az elemzők, érdeküknek megfelelően... ez már csak egy ilyen játék... kemény játék és csak pénzzel lehet megnyerni... sajnos inkább a 136 környék a kritikus... 21/200MA és a korábbi kiemelt 136 eurós szint...
hmmm... "normális" esetben most vagy a jövő hét elején sávváltás történhet, majd egy pozitív Kpmg jelentés esetén 160 feletti tér jöhet... amire te gondolsz, az valójában a kockázat kikerülése a biztos tények tudatában - olcsó vétellel... a legtöbbször az árfolyam kilövéssel veszik elejét ennek, így jönnek létre a "lemaradók"... akik végül kénytelenek magasabbról belevenni, mindez a korai kockázatvállalók számára fizetett prémium... persze mindez elmélet, a gyakorlatban nem mindig érvényesül... sok szerencsét !
Ezt ertem, csak sokaig szellel szemben nem erdemes... Mindenesetre ha sikerulne aprilisig betenniuk 120 ala, akkor lehet, hogy elgondolkodnek meg egy kis bovitesen.
"Nem egeszen ertem a reakciot" Azt kell érteni, hogy óriási ellenszél van a shortoló kör - FT (D.Mc.) páros oldaláról, melyeknek hatalmas short kitettsége van, amit nyereséggel akarnak zárni... nem a számok az "érdekesek"...
Igen, en is epp ezt nezem, hogy minuszban jarunk. Nem egeszen ertem a reakciot, de hat nem az elso eset, hogy nem ugy tortennek a dolgok, ahogy en elkepzelem. Mindenesetre jok a szamok. Nem lesz itt nagy gond...
érdekes ??? egy dirty húzás volt, tesztelve a piacot... 11:38-kor észlelték, hogy 142-nél shortolva 141 alatt beszakad a piac...137.5 nél épült újra, majd 138.4 körül újra ráadtak, hogy 136 alá is lement, tesztelve ezzel a 21/200MA párost a kiemelt 136.5 szinttel... pár perc alatt csinálták meg...
Wirecard