Bevallom Oszinten, Nekem ez a reszveny kimaradt az eletembol, Gondolkodtam rajta meg 10-20 forint korul, de valahogy sohasem szantam ra magam, Igy utolag belatom eletem egyik legnagyobb hulyesege volt! Gratulalok nektek es meg tobb nyerot kivanok!
90 ért vissza vettem! az a lényeg hogy én 1.80ért beszálltam és azóta nem szállok ki! a lovaglással meg csak + pénzt keresek, de most nem merek lovagolni, mert megy a kirázás, most nem adom! majd tulaj neve után megint lehet vele játszani de addig inkább csak vennék.
Hát igen, ha jön rossz hír akkor az rendbe van, de ha jön egy ilyen bomba hír azt nem hiszik el mert túl jó a hír:)) azt félre magyarázzák, én értem ezt a hírt és most már nincs kétségem afelől hogy itt konzum szintű sztori lesz! sokan félnek a jótól, én már nem vagyok annyira fiatal ezért a jót is tudom fogadni:)) várom a további jó híreket.
A másikban ma adták el és már most sírnak, mi lesz később? már a tényeket is letagadják, most vett a tenisz 22millió db részvényt! nem írok árat mert ők sem írták hogy mennyiért vették, de ha csak 50ft ért vették akkor is 1100millió ft adtak érte, de itt jön a kérdés te adtad volna 50ft ért amikor 121ért forog? + nagy emelkedés várható, szóval mennyiért vehették? az én véleményem szerint legalább 100ft ott adtak érte, és ez esetben, 2200millió Ft ért vették! lehet marháskodni meg "bagatelizálni" de ez itt a tőzsde! vagyis várjuk a további híreket! és a további nagyobb vételeket, CÉL ÁR: 1200ft.
Majd kilő, amióta a tenisz több mint 1000milliórt vett estmédia részvényt és azt vállalta hogy 1 évig nem adja el, azóta nekem is jó az estmédia és nem sürgetem majd kilő.
Jó lesz ez, kiszállnak a félősök és aztán megyünk szépen fel, mert eladó már nincs! az a pár ezer ami nem komoly, vagyis ha valaki tételt akar venni már viszi is fel.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.