Nem publikus a vételár! neked van hivatalos információd hogy mennyiért vették? vagy csak találgatsz? semmi szükség rá hogy ha nincs információd hogy embereket lebeszélj a részvényről mint tetted azt a konzumban, ott is sokan lemaradtak mert ti nyomtátok a marhaságot! ez a topik azért jött létre hogy a valós információt kapjanak az emberek, ha itt akarsz károgni akkor rossz helyre jöttél! nem akarlak kitiltani, de ha itt akarsz lebeszélő lenni akkor nem lesz más lehetőség.
Kedves bátyám ne haragudj hogy nem gondoltam rád, de tudom te sem fogod elszórni ezt a részvényt, elvégre nem mindennapos dolog készül itt! konzumszintű híreket várok, és persze hasonló árfolyamot, remélem akkor is lesz estmédia részvényünk amikor ez bekövetkezik, és persze nem kevesebb darab mint most:))
:)) Látom, ahogy mondtam a több mint 1000milliós vétel amit a tenisz vett ébresztőt fújt, és most már más nagyok is venni fogják, ahogy már sokszor írtam sztandardig kb 300ft aztán tulaj neve és irány az 1000ft, nagyon sok jó hírt várok! a szemünk láttára jön létre egy nagy cég, és sokan még most is kételkednek, én nem adom! nem szeretnék kimaradni, de az már látszik illetve a tenisz vétele óta már bizonyíték is van hogy ez már nem speka papír, itt komoly sztori lesz! Célár:1200Ft
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.