egyetértek emelkedésben is,de én nem konzumosat várok hanem opi-konzum között azért a céláram 1250 egyenlőre,konzumban céláram 2500ft volt opusos kb 500ft,volt
egyébként azota nézem a topikokat amiota ön regisztrált itt ugyhogy ,én presleyvel kezdtem kizártak aztán gyurcsival ex kizáratott,most colop és multkor visszajöttem pillanatra presleyvel,de azt én zártam ki magam
Emelkedés jön kedves colop:)) jön lassan a megérdemelt jutalom, de azért vigyázunk nehogy minket itt kirázzanak, mert nem csak esésben lehet kirázni, emelkedésben is lerázhatnak minket, de ne feledje konzum sztorit várunk!
Vigyázok rá kedves bátyám, mert 500-1000-1500nál a másik topik már nem lesz:)) csak ez fog működni, a hamis kártyások itt nem lesznek mert nem engedjük:))
amugy csüt éjjel majd másfél orát viszketett 2 részletben ,tegnap 10 percet,ugyhogy a héten tutko lesz valami vagy pénzt kapok várok 3 misit vagy est emelkedik
ne enged felhígulni e. reált , a másik már így is sokat veszített értékéből ,szinte komolytalanná vált,felhígult mint a vizezett sör,itt élesedik a helyzet nem kicsi a tét.....
Köszönöm kedves bátyám, látom a másikban kivannak borulva, mert eladták! és a rossz döntést a topikkal magyarázzák, mintha az adott volna le helyettük, sok mindent nem értek, pl azt hogy mért kevernek engem colopal? megkérem a moderátort aki pontosan tudja hogy én meg colop nem vagyunk ugyan az a személy hogy a békesség kedvéért írja be a paranoiásoknak hogy két külön emberről van szó, kérem, és remélem utána a papírral fognak foglalkozni, a lent írtak alapján az általam képviselt célár:500ft
Mindenkinek magának kell eldönteni mennyi kockázatot vállal, de figyelembe kell venni a várható nyereséget is, a kockázat vállalás attól függ kinek mennyi a pénze, van akinek 200.000ft is sok pénz, és van akinek az 5millió nem sok, annyit kell kockáztatni amennyi nem fáj, egyébként most úgy gondolom hogy nincs kockázat ebben a papírban, kijött a csődből, bele öltek több 100milliót, megy vissza sztandardba, és vélhetően már van befektető, mert egyébként a tenisz nem vett volna belőle, több mint 1000millióért, azért az nem kicsi pénz, most úgy néz ki hogy látatlanba megér legalább 500ft a papír, aztán ez változhat lefele vagy felfele, hogyha már tudjuk a tulajdonos nevét.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.