Én sem tudom:)) de ez a vétel több mint 1000milliórt ez nagy dolgot sejtet, még annál is nagyobb dolog mint amire gondoltunk:))) a mosoly most az örömöt jelenti nálam:)) mert ez a vétel a tenisztől óriási dolog, ennyi pénzt betenni nem gyerekjáték! és valami nagyon komoly dolognak kell a háttérben lenni, ha nem lő ki a jövő hétig akkor mindenemet bele teszem, ebbe a részvénybe, most a héten halaszthatatlan ügyem van ezért mondom a jövő hetet, de szerintem nem vár meg.
Már rég megvan a bejövő cég! és nem kicsi, a tenisz nem vett volna több mint 1000 millió forintért részvényt ha kicsi cég jönne! azért az hogy ilyen sok pénzért vettek részvényt sok mindent elárul, ezért írom hogy vétel van most kell venni, mert konzum2 lesz:))
Most jöttem, látom ma páran kiszálltak, ne adjátok én sem adom! most veszélyes eladni mert egyrészt jöhet olyan hír amitől hirtelen nagyon megugrik, + sztandard + már van egy nagy hal aki egy évik nem adja, őt most már mások is követni fogják, szóval, aki pénzt akar keresni az már ne ugráljon! egy hónapon belül nagy dolgok lesznek itt, és az ár:500+ lesz.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.