az eddigi nyerges féle birodalom nem tudom milyen társasági formátumban működött, az igazi nagy somen társaság alapítás , eltüntetés területén a mester simi volt, még ókorban is, had ne mondjam a részleteket, hogy ezzel a vásárlással nyerges milyem működési, garázdálkodási formát akar,azt nem tudni, de összes dolognak köze lehet a tőzsdéhez, valószínű , ja és a hír tv -től is meg válik simi...jó éjt, ja nem adtam el estet ,de vettem 130ért még 7500 ,így közel vagyok a 200-hoz..
Akkor viszont úgy néz ki hogy Nyerges egyedül behozza a régi simicska vagyont az estmédiába, és akkor a korábbi számításom helyes volt miszerint, konzum2 lesz itt is, na majd holnap kibogozom:))
nyerges se szegény ,de kb fele olyan vagyonos mit simi, régi üzlettársak, barátok, sinómi kiesett a pikszisből, nyerges nem, így hitelképes is,simihez képest, egyiknél állami megrendelések nagy csökkenése, a másiknál növekedése következett be ,egy kiss túlszámlázott milliár..dokkal mindent el lehetett intézni ,ez után is el lehet....
simicska befürdött ,illetve csalódott, mivel a volt haver-viktor- újjabb nagy győzelmet aratott, és gondolta , hogy így értelmetlen a harc amit elkezdett a viktorral és jobbnak ítélte meg hogy jó pár cágétől megszabadul-állami megrendelés hiányában, nem megy a bicikli stb.. így lett üzlettársa, barátja a vevő ,melyhez viktor is hozzájárúlt..
Csak még azt nem értem hogy ML hogy kapcsolódik ide? lehet hogy ML közben megvette az estmédiát? és akkor gyakorlatilag neki lesz 2 óriás mamut cége a tőzsdén.?
Lehet hogy simicska akarta ide hozni a cégeit és ekkor jött az ötlet hogy akkor adja át Nyergesnek, ezért volt az időhúzás, most úgy néz ki lesz egy másik mamut cég opus konzum mellet.
Az a baj hogy a topik idáig is túl óvatos volt mert nem ők vették, a topik idáig csak eladott, talán itt az ideje hogy ők is vegyenek, mert 1250nél a makik vesznek.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.