ja magával nem beszélek mert félreértett és ki akart dobatni azért mert én azt mondtam, hogy maga szimpi. látja ilyen ez a kereskedés is félreértések sorozata!:)
De annak ellenére hogy azt gondolom hogy az estmédiába jön a simicska vagyon, MLnek lehet valami köze az új birodalomhoz, mert egyrészt neki van pénze másrészt ekkora üzletnél őt nem lehet megkerülni, még én sem értem hogy hogy kapcsolódik ML ehhez az üzlethez de szinte biztos hogy benne van, azon kívül volt ez a cáfolat hogy nem vesznek tőzsdei céget, amit igyekeztek cáfolni, és ez nekem már akkor gyanús volt, mert nem gyakorlat hogy topik hírt cáfolnak, szóval figyelni az infókat és segítsetek kibogozni ezeket a híreket.
ne legyél kíváncsi mert hamar ...ismered nem? megöregszel. a holnapot nem tudjuk a 3 hónapos határidőt sem de mi itt többen bízunk! amúgy tegyen mindenki a saját belátása szerint! a piac meg dönt, hogy merre az arra . PONT.
Mostmár nem, ez túl sok érte lemaradtam, 100-nál kellett volna ez a tőkeemelés új részvények forgalomba helyezése ez nem bíztató számomra, nem veszek csak figyelek.
Kiváncsi leszek a holnapi árfolyamra és a forgalomra kb. 350 miiliós forgalom limittel pluszba , jövőhéten meg szépen leöntik 100 környékére. Holnap ki kell szórni, aki hét elején vett belőle.
Az gondolom a mai nap után hogy a teljes Simicska vagyon az estmédiába jön!!!!!!!! a mai vevők tudhatnak valamit, és ez a vételi erő most már sztadardig kitart, utána meg felfedi magát az új tulaj, aki szerintem az az emberke aki átvette Simicskától a cégeket, mindég is sejtetem hogy a simicska vagyon jön ide, de most a fidesznek sikerült elvenni tőle a cégeket és úgy jön ide, ez sokkal jobb mint ha simicska jött volna, mert most lesz megrendelés is, vagyis konzum2 lesz itt is.
nincs vita. én nézem a filmet. a film meg pörög. azt, hogy hova megy senki nem tudja... a nyerő realizálva nyerő. a nem realizált meg nem. értem amit írsz ezért nem is vitatkozom...
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.