Te nagyon tévedsz! van amikor szabad adni és van amikor nem szabad, és mivel én értek hozzá ezért most semmi pénzért nem adnám, a vonatról menet közben nem szabad leszállni.
A virtuális nyerő nem létezik! de ha ennyire egyértelmű az irány akkor már létező nyereséget veszít el, pláne aki olcsóban eladja, aki most oda adja 150ért és pár nap múlva 300ra megy akkor ő bukott 150ftot ez már nem virtuális.
Ez marhaság! ha olcsóban akarsz venni az már nem fog menni! szandard miatt ez most egy gyorsvonat, itt most nem lesz vissza teszt! Fideszesek vették meg, nem kell félni ha még nincs neked azt ajánlom gyorsan szállj fel a vonatra mert lemaradsz.
örülök ha megnyugtathattam. nehéz dolog ezekkel a döntésekkel szembe nézni de le kell küzdeni az emberben lévő érzéseket. a papír (általánosságban értem) valóban mindig arra megy amerre a legjobban fáj. és ez alól nincs kivétel. de ezt ön is nagyon jól vagy még jobban tudja. a realizált nyerő nyerő a realizált bukó bukó...:) a virtuális nem létezik!!!!!:) lehet, hogy bonyolult vagyok de csak írok... sok sikert Mindenkinek:)
Nagyon pozitívan éli meg mindenki ezt a hírt,de szerintem van buktató bőven.Azthiszem 40forint körül volt a pletyka hogy megveszi a Lölö az estet,akkor càfolták,most jött valami befektető.Mi van akkor ha ezt az új befektetőt akarják majd ellehetetleníteni?Csak én nálam van más lehetőség azon kívül hogy a Lölöè lesz és az egekben lesz az árfolyam?
De most már az a lényeg hogy ne járjunk úgy mint a konzumban sokan vagyis vigyázat a kirázással, mert látja most hogy dobálják, mit fognak érezni 1500+ után?
Tudom hogy maga tudta, én csak vettem belőle 1.80ért mert előtte 20fton be voltam ragadva:)) csak azt sajnálom hogy nem 20x annyit vettem mert pénzem lett volna rá:)))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.