ex-nek van vagy 100 neve már én sem tudok eligazodni rajta, de biztos hogy pénzért csinálja amit csinál, mert ennyi névvel ennyi munkát ingyen senki nem végez.
Jól látja kolléga most jöttek rá hogy itt nagy sztori van, és eladó meg alig, mert még 500k eladó sincs összesen, és ezért próbálnak eladást generálni, de feleslegesen erőlködnek, mert pár kicsi dobja a pár db pakját de tételt már nem tud venni, remélem jön másik vevő és azt a keveset amit még adnak viszik előle:))
én most ugy látom hogy páran ,rájöttek arra hogy itt nagy biznisz lesz kb ugy ahogy konzumnál 60ft volt opinál meg 20-30ft és mindent elkövetnek hogy kicsavarják az utolso cseppet is most még ocso ,az utolso pillanatokban standard elött.mert miért is nem lesz standard ,minden ki van fizetve,és csak adminisztrácios ok miatt multkor nem volt standard ,
Egymásra találtak a lebeszélők és azok akik eladták! persze szeretnének vissza állni olcsóban, mért adnád neki olcsóban oda? ha rossz lenne a cég akkor ő sem akarna vissza állni.
A frászt hozta rám:)))))))))))))))))))) a láma eladta annak meg örülünk, de szerintem neki nem volt 1db sem inkább csak másokkal dobatta, ezért akarta szétverni a másik topikot:))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.