A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
10-es könyv csúnyán szellős volt, V alján volt 10 db 2010-en, E teteje meg 3940 volt. Aztán kicsit feltöltögették. Piacok is megnyugodhatnának egy kicsit, lehet, hogy ezért kezdte el ma ennyire szórni.
Megértelek, de a Posta hír bármikor jöhet, és akkor már nem lesz idő felszállni. A PB nélkül is ér ennyit, kvázi semmi a kockázat és nagy a lehetséges nyereség, de ez szigorúan szvsz.
Hát azzal azért nem csak a bank zsebét tömnéd hanem a sajátodat is. Az innen még majd 20% esés. Ekkora tranzakciós díj azért sehol sincs még tudtommal.
Jó! Értem amit mondasz.. Akkor te könnyen tudsz pénzt csinálni eladod most a Wábererst és 3200-ön vissza veszed… Én a helyedbe azt csinálnám nem tartanék 1 db-ot se
leírtam már, hogy nem fundásan indokolt, hanem TA. Richter indokolt, hogy beszakadt 10.300-ra? nem. volt egy fasza jelentése, 15K-t várnak tőle 2025-re, ha beindul a kínai biznic. idén kellett volna a 12K-t hozni, most ott tart ahol. szóval értem, hogy nem tetszik, de ez van.
Azok az ár szintek nem indokoltak amiket te írtál sőt bármikor elszállhat az ára 4000 fölé nálam inkább azt mutatja van egy két kretén aki eldobálja aztán ennyi. Mondjuk én 2000 Ft óta veszem termet már Pár forintot
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link