A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Valóban semmi elkepyelesem meddig mehet vissza, ha egyaltalan visszamegy. Az OPUS-nal mar megjartam a celar emelest tavaly. Megneztem latom, hogy joval 3000 felett ertekeltek, bocsanat igy mar kezdem erteni. Ha lenntebb megy legalabb lesz beszalo ismet...
Jó kis interjú, zömében jó kérdésekkel (azért az Audi-ra konkrétan nem kellett volna rákérdezni:)). Látszik, hogy nem egyszeri tételek miatt lett jó a jelentés, működik az új üzleti modell és a szektor is hasít. Speka jellegű mozgásokkal nem kell foglalkozni, nagyon jó papír lett a wabi.
Durván 3 és fél milliárd profitot hozott össze fél év alatt, ami 7 milliárd 1 évre ez 10-es P/E 70 milliárdos cégérték jön ki ami kb. 3900ft...szal a 2500 érdekes hogy jött ki...
nincs itt semmi csoda, helyére került!! A ta-s célár itt volt! Pingust kilőtték és beugrott a vízbe!! Sajnos túl gyors volt a tempó, így igen csak túlvett lett és ilyenkor jön a gravitáció! Ember nem mondja meg, hogy hogyan tovább, de holnap már el is érheti az ideális korrekciót! Sajnos az sincs kizárva, hogy megnézi a 161,8%-t..! A lényeg, hogy a trend azért felfele van!!! https://invst.ly/vqk66
Tehát csak annyit tudsz róla, hogy valaki 2500-ra becsülte, mellesleg ezt is rosszul tudod. Akkor képzelem mekkora elemzés lehet mögötte, hogy beírod ide hogy 2100-ra megy vissza XD sza.ul esett hogy kimaradtál belőle? :D még beszállhatsz, csak rajtad múlik
-15% egy nap alatt (a mai csúcsról...), igaz egy nap alatt igy is megmaradt 1800-ról a +25%. Most megy vissza 2100-2200-ra omg? Valaki tudja mért rangatják ide-oda? Csak annyit olvastam róla, hogy valakik 2500-ra becsülték az értékét.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link