A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
ja, 500, 800 és 2knál is ez volt a mese, azóta meg kijött egy fasza jelentés is és látszik, hogy veszik, mintha nem lenne holnap, csak mi vagyunk ilyen f@szok, hogy továbbra sincs bizalom a cucc iránt :D kivéve persze hathort, aki már hívővé vált :D
Csak azt nem ertem, miert nem szallsz ki, es varod meg az olcsobb arakat, cash-ben? Tudom, nehez lenyelni a bekat, de egy invesztor tudja, hogy szopogatni rosszabb. Dehat te nem kispajtas kezdo vagy, hanem tapasztalt motoros.
Kezelve van. Elvagyok :) Piacok zuhangatnak, igy most lankadt az optimizmusom, de tovabbra is hiszem, amit irtam, de adok eselyt meg lentebbre. Kezelve lesz, lentebb veve lesz meg
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link