Ez tetszik, hogy kihalászta vki. Köszi. Veszem a Parkot. Bár ma eladtam egy pöttyet, mert tegnap nagyon nagy lett a kitettségem a leszúrásban. Így is 50% fölött vagyok, ami talán kicsit túlzásnak tűnik még mindig.
"meg kell várni az alját amig jóárasitva nem lesz"
Hol az alja? És miért kapott ez ekkora pofont ma? Mintha elbúcsúztunk volna a 800-tól, csúnya a chart, az RSI egy éves mélyponton... ugye nem a sokat emlegetett 3500-as otp-t árazzuk?? magyarázat anyone?
OK, a "sell and hold" -ért nem a park a hibás, valóban.... jó cég lehetne, de a kisrészvényeseknek nem igazán értem miért jó, ha szinte semmi lóvét nem látnak belőle soha...és ez koránt se csak a gsp-re vonatkozik...
amcsiknál vhogy másképp mükszik, ott n.évente, de lehet havonta nyomják az osztit...megbecsülik a befektetőket...de mutyisztánban(?) sz@rnak rá...szvsz.
nagy reakció nem lett a gyj-re...maradt a totyorgás...
micsoda boldogság, a 4 éve ~jelenlegi áron ide befektető elégedett "sell and hold" kisrészvényes ülhet nyugodtan tétlenül a fotelban (nézheti a holdat), dolgozik a pénze (valakiknek)... a papir árfolyama volt a jelenlegi duplája és a fele, és már kapott 25huf osztalékot is...elégedett lehet, mert ha ő nem is, de a bennfentes managment tulajok azért jól kerestek....
majd talán 4 vagy 8 vagy 16év múlva(?) kap ő is néha valamit és már lehet euróban(?)
Az elv a lényeg, hogy fizetett.
Az OTP mennyi osztalékot fizetett? Na annyit a párna alól is kihozol.
A Parkot pedig nem 800 körül kellett venni, hanem lejjebb. Ha valaki elaludt és 600 körül zsákolt, akkor lehet hogy 35%-ot keresett már? Az jobb, mint a pénzpiaci alap? És ezen felül, adott részvényenként 25 ft zsebpénzt fagyira.
"Jó nagy mutyi volt, hogy osztalékot is fizetett a tulajdonosoknak igaz? Szarul jártunk!"
király volt az a 25huf osztalék tényleg...(sima pénzpiaci alapok is hoznak annyit kockázatmentesen)..a concordosok szóltak, hogy lökjenek már a ~40% közkéznek is valamit, hogy be lehessen ide írni azt is és pofa be....írtam már: a szakértő cd a managmenttel karöltve szépen lesikálja az eredményt évről évre...oszt jónapot...szvsz(!)
Osszessegeben nem lett rossz a jelentes. Kihasznaltsag lassan bar de novekszik. Korvonalazodik a pozitiv jovo. De azert kar, hogy negativos lett a masodik negyedev. De meg igy is nyereseg egesz felevben.
Amennyiben jól tudom az új épület HY részét kiadták és a héten költözik be az új bérlő. A HZ már régóta ki van adva, a HX talán még üres. Én is úgy tudom, hogy a meglévő bérlőkkel most hosszabbítottak szerződést és azért nem kis bérlőik vannak (Microsoft, SAP, stb).
Az év második felében én is feljebb várom. Főleg ha a HX-et is kiadják és mivel területük is van még gondolom tovább fognak építkezni.
Tőzsdén van, mert a Graphisoftot, amikor megvette a Nemetschek AG, akkor minden tulajdonos kapott 1 db Graphisoft és 1 db Park részvényt. Technikailag ez így nagyon jó üzlet volt, nem részletezem, hogy miért, de a tulajdonosok jól jártak. És nem csak a nagy tulajok, hanem a kisbefektetők is!
Keresgélj légyszíves és irj be egyetlen olyan történést a Graphisoft és a Park történetében, ami mutyi és kibaszás gyanús!
Jó nagy mutyi volt, hogy osztalékot is fizetett a tulajdonosoknak igaz? Szarul jártunk!
Miért is vezetné ki a tőzsdéről? Semmi oka rá!
Te összetéveszted Bojár Gábort a Várszegivel.
Az meg hagy ne legyen már a Park hibája, hogy a világ összes befektetője hányingert kap, ha az ingatlan kifejezés szóba kerül, nemhogy pénzt tolna bele.
Beszűkülésből megpróbálták lefelé kitöretni, de nem sikerült, egyenlőre álletörés volt. 800-on karbantartják az árat! Ha nem lesz összeomlás a világban, akkor a Graphi ebből a beszűkülésből nagyon lendületesen fog kitörni felfelé. Negatív hír nem láthat napvilágot, mert az összes bérlőjével most hosszabbított szerződést (+5 év), ezért úgy gondolom, hogy a hír ami előbb utóbb jöhet, az pozitív lesz (nagyobb volumenű irodaterület bérbeadása) és akkor az eladói oldal előbb említett kiszívása miatt, gyakorlatilag nem lesz eladó a papírban.
akkor minek van a tőzsdén?... ha olyan f@sza a papir, itt a remek alkalom, hogy ~800-Ft.on(?) kivezessék, megszivatva az ~1000ft felett beregadt "befektetőket"...jó mutyisztán szokás szerint.... szvsz
CD-nek van 10% belőle. Ilyen kis kapitalizációjú cég részvényéből, ami pláne ennyire illikvid, azért elég komoly pozi. A véleményük mellé zsetont is tettek és őrzik a pozijukat. Tudják, hogy van érték a cégben.
Nincs forgalom, mert stabil kezekben van a papír, speki tőke állomány, szinte zéró. Remegő kezekből az elmúlt 1,5 évben kiszívták a papírt.
azt nemtom, kérdezd a baráti CD brókikat, akik minden gyj-kor agyon dícsérik és ajánlgatják giga vételre - gondolom már megírták a legújabb oklevelet is ...bezzeg ők bottal se piszkálják,(3hónap alatt ~200mill.forgalom volt) pedig egy halom bef.alap pénzét kezelgetik...szvsz
"..vagy nem engedték.." ugyan ki ne engedte volna? ember nincs aki foglalkozna ezzel a gagyisoftpark-al...
volt tegnapelőtt valaki, aki megunta és kidobta az 5200 db-ját és leöntötte a könyvet 785(?) ig... bejegyezzük az arhívumba(?)...egyébként 810 +/-10Ft ra már eléggé beszűkült, technikailag még mehetne is lassan valamerre, de ahhoz kellene vevő vagy eladó is....szvsz
Törölt felhasználó2010. 08. 06. 09:28
Tudja valaki, hogy mikor jelent a Park? Nem találom sehol az időpontját.
VEDD A GSPARKOT!!!
1000ig mehet!!!