A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete a miniszterelnökhöz fordul a vasárnapi boltzár ügyében - írja a Magyar Idõk. Az érdekképviselet azt kéri Orbán Viktortól, hogy "a kormány vegye fontolóra a vasárnapi munkavégzés
A boltbezárás ellen ti nem tudtatok objektív ellenérveket felhozni.Ne keverjük a dolgokat,és te kezdtél áttérni más témákra,én meg belementem miután nem nekem kell védenem a védhetetlent (illegális migráció támogatása)
Jaj ne,könyörgöm ne menjünk bele megint,hogy létezik e a Soros terv vagy sem.Ezerszer ki lett tárgyalva,hogy maga Soros nevezi tervének a 6 pontból álló írását,amit a saját oldalán tett közzé.Reméljük nem sikerül megvalósítania,Orbánnak is köszönhetően egyre nagyobb ellenállásba ütközik,bár a kár már így is felbecsülhetetlen amit okozott Európának a 2 millió muszlim migráns beutaztatásával....
Pedig jól látod, miutan éedemben nem tudtál reagalni arra, amikor ramutattam, mennyire önellentmondásososak az érveid aboltbezárással kapcsolatban, te rátértél a bevándorlás témájára. Amiben annyi a közös, hogy ott is méreteseket hazudnak az elvtársaid, viszont eddig sikerült azzal behülyíteni az embereket, a boltzárral egyelőre nem, sőt komoly ellenállasba ütközött, olyannyira, hogy megfutamodtak a népszavazás elől, és maguk engedtek. Most újabb módszer, hogy kamu szakszervezettel próbáljak visszahozni.
Baszod, mondom hogy ne propagandát hozz, hanem forrást, erre te a legkeményvonalasabban komcsi propaganda oldalról hozol cikket, amelyben maga a kormany külügyminisztere nyilatkozik. Jó, akkor ennyi, ha meg akarok bizonyosodnk, hogy hazudik-e a kormany, meg kell kérdezni őket, és ha azt mondják, nem,akkro az úgy is van. Ennyire te sem lehetsz hülye.
Azt állítod nem volt benen hazugsag. Holott te is nagyon jól tudod, hogy az egész egy nyilvanvaló hazugságra épített, egy allítólagos Soros tervre, ami a Fidesz pártirodajaban készült, és az 1984 módszeréhez hasonlóan, ahol a főellenség Goldstein, egy gyűlölt figuta képét tették ki mindenhová, koholt vádakkal, a propagandaban felépített karakterrel. Nem mondom, megértem, ha az amúgy sikeres módszerrel egyetértesz, mert kedvenc pártod sikerét hozta, de mondom, felesleges itt azt beállítanod, hogy az a propaganda nem volt hazugság, azt a szintet kb. a 8 általanost se végzett prolik hiszik el, nekik is szólt, ez meg egy gazdasági fórum, nagyrészt diplomas, tajékozott emberek járnak ide.
"És akkor nézzük, mennyire volt „váratlan” a szerdai vétó, amelyre a 444 csütörtökön eszmélt rá! Mint arról portálunk is beszámolt, Szijjártó Péter külügyminiszter hétfői sajtótájékoztatóján többek között elmondta: május 2-án Marrakeshben tartják az úgynevezett rabati folyamat kormányközi tárgyalási fordulóját. A rabati folyamatban 57 ország vesz részt, köztük az európai uniós országok, és majdnem harminc afrikai ország, a téma a migráció. A kormányközi tárgyalási fordulón el akarnak fogadtatni egy nyilatkozatot, amely a migráció szervezését és menedzselését szorgalmazza, a migrációt hasznos, jó és támogatandó folyamatnak tartja – tette hozzá. Szavai szerint a nyilatkozat tartalmazza, hogy a migráció hozzájárul a fogadó országok fejlődéséhez, támogatni és segíteni kell, hogy különböző migrációs útvonalak jöhessenek létre. Szijjártó Péter felhívta a figyelmet arra: a magyar kormány álláspontja ezzel szemben az, hogy a migráció rossz, veszélyes és megállítandó folyamat, a migrációt nem menedzselni és szervezni, hanem megállítani kell.Nem fogadjuk el, hogy a migráció hozzájárulna a fogadó országok fejlődéséhez, ugyanis az elmúlt két és fél, három esztendő európai folyamatai azt mutatták: a fogadó országokban a migránsok biztonsági kockázatot jelentenek, ezért a magyar kormány nem járul hozzá a politikai nyilatkozat elfogadásához – fogalmazott a külügyminiszter, hozzáfűzve, hogy Magyarország külön nyilatkozatot fog tenni, így az Európai Unió sem képviselhet közös álláspontot. Szijjártó Péter szerint a brüsszeli és a marrakeshi eset is mutatja, hogy a frontok száma nem csökken a migrációs vita vonatkozásában, hanem egyre inkább nő. Hozzáfűzte:El akarják érni, hogy „beálljunk az európai mainstreambe, ami nem fog megtörténni, független attól hány frontot nyitnak meg ebben a kérdésben”." . Szijjártó válaszolt neked,ő valószínűleg jobban átlátja miről is szólt volna ez az egyezség,mint a ballib propaganda.
Valami allami propagandaoldalaktól független forrás erre? Nyilvan nyugati imperialista propaganda minden, ami nem fér bele a komcsi vilagképetekbe. Akarom mondani, ballib propaganda, mert most úgy hívjatok, amúgy mrg fogalmatok nincsen sem a baloldali, sem a liberális jelentéséről, igaz a jobboldaliéról sem.
Ez egy gazdasági fórum, viszonylag értelmes emberekkel, nem kell eltitkolnod a Soros propaganda lényegét, mindketten tudjuk a módszertanát, a Fideszben is tudjak, csak szerintük ez az eszköz megengedhető, szerintem meg nem. Szóval felesleges hazudnod róla.
Ballib propagandát mondod vissza éppen! Tényszerűen hazugság,hogy vissza kellett volna tartaniuk az afrikai országoknak az Európába tartó illegális migrációt,ezért vétózta meg nagyon helyesen a kormány.
Nem tudom milyen hazugságokra gondoltál,a Soros plakátokban semmilyen hazugságot nem találok.Abban igazad van,hogy vannak torzítások a médiákban,de ez ugyanúgy tetten érhető a ballib médiákban is.Ne tegyünk már úgy,hogy a jobboldali médiák hazudnak éjjel-nappal,a ballib médiák pedig objektívek,függetlenek,övék a szentírás joga.
Mindkét megallapodás pontosan ugyanarról szólt, és az afrikai orszagok esetében is előírta volna a menekültek ott tartását. Csak valamivel meg kellett magyaráznia a komcsi propagandának, hogy amikor tényleg lehetne tenni a menekülthullám ellen, akkor kormanyunk megvétóz egy ilyen javaslatot, mert egyrészt azt nem ők találtak ki, mádrészt ha javul a helxzet, akkor kormanyozni kellene propaganda helyett.
Jó, de én olyan hírekről beszéltem, amelyeket te is nagyon jól tudod, hogy a leghülyébb proliknak adtak be, eddig egy Fideszes ismerősöm sem tagadta, hogy ami a plakátokon vírít, az hazigság lenne, csak megmagyarázták, hogy miért fontos mindezekkel etetni az embereket.
Az óriási különbség a török és afrikai megállapodásban,hogy míg a törököknek kötelessége a támogatásért megállítani az Európába áramló illegális migrációt,addig az afrikaiaknak ez nem lett volna feltétel! Ugyanúgy jöhetnének Európába,és még támogatták is volna őket ebben.Rossz a példád,csont nélkül bekajáltad a ballib propaganda cikkek hangulatkeltéseit.
Te troll vagy, vagy te tényleg elhiszed, hogy a balliberális index, 444, 24 valódi híreket ad le, és az összes jobboldali, valamint a vilagsajtó is hazudik? . Ilyet én is tudok,csak tükröt állítottam eléd,mennyire szubjektív a véleményed érvek helyett.
Az EU javaslata egyébként az volt, hogy az észak-afrikai országokat kell támogatni a menekültek ellátásában, ezzel megakadáylozni az Európába érkezésüket. Ahogy tették ezt Törökországban is, ami miatt a szíriai hullám Európa felé le is lassult, de nyilván az állami propaganda szerint a kerítés állította meg őket.
Te troll vagy, vagy te tényleg elhiszed, hogy a kormanyparti 888, Origo, Magyar Idők valódi híreket ad le, és az összes ellenzéki, valamint a vilagsajtó is hazudik?
Vasárnapi boltzárat kérnek Orbán Viktortól
Ugrás a cikkhez