MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Tetszett amit a logóra írtál! De már régen nem az a téma! Amint látod át lett politizálva! Én is csak azt írtam a logóról, hogy évek óta OTT volt, de észre sem vették! Lehet, hogy a Vona is meglepődött, hogy benne van a félhold!
hogymi? aha, értem. Túlságosan elvakultak vagytok, a következő az lesz, hogy az utcán veritek majd az embereket, könyveket égettek, ahelyett hogy olvasnátok őket. Sajnos, nagyon rossz irányba halad a Fidesz, pedig megmondom őszintén, nem is olyan régen még szimpatizáltam velük, sajnos ez mára megváltozott, csak nehogy megbánjam és munkatáborban kössek ki...
Szerencsés ember lehetsz, aki látja a narancssárga ködöt, amiben körülötted élnek! Te is ebben a narancssárga ködben élsz de nem látod. Mégis másokat meglátsz ebben a narancssárga ködben! - Az átlag emberek meg nem itt a fórumon élnek! Neki meg kell élniük! És nem a narancssárga ködöt nézik!
amúgy ha hiszitek ha nem, nekem van pár kollégám is, akik ugyan ilyen naracssárga ködben élnek. Hiába rakod eléjük a jelentéseket, magyarázatokat, száraz tényeket. Nem, ez csalás, ez nem így van. Ezt megha,isították és farkast kiálltanak mindere. Sajnos az átlag embereket mindig vonzották, az ilyen ideológiák, mindig szerettek volna egy kaszthoz/párthoz tartozni és legyen 1 vezér aki a mindenható! ezt sajnos 80-90 éve már megpróbálta valaki, NSDAP pártnévvel futottak....
Ja nem állsz ki, de rendületlenül ellene vagy minden korrupt bandának, nem nézel le senkit, mert csak VÉDED az adófizetőket! Micsoda nagy szavak! Csak azt a "hülye" szót nem kellett volna belecsempészni! Mindent elrontottál vele, amit mondani akartál!
pont erre próbáltam célozni. Itt aki teljesen elvakult az te vagy, számodra nem létezik más, mint a párt és annak vezére! csak ennyit akartam mondani...
Mikor jössz már rá, hogy egyik kutya a másik meg eb! Neked nem mindegy! Sokszor nagyon sokszor az ellenzék miatt nő a fidesztábor, nem is azért, amit a fidesz mond!
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/