Topiknyitó: pampa 2017. 10. 25. 08:47

VÁLASZTÁS 2018  

MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:39
Előzmény: #1433  Peterbond
"Magyarország Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alaphoz kapcsolódó Nemzeti Programja 2015. 03. 19-én, a Bizottság C(2015) 1680 számú határozatával került jóváhagyásra."
.
"Felhívjuk figyelmüket, hogy a Menekültügyi Migrációs és Integrációs Alaphoz kapcsolódó Nemzeti Program módosítását az Európai Bizottság 2015. december 14-én jóváhagyta."
.
Tehát,az illegális migrációs válság kirobbanása előtt fogadtuk el (2015.március.) és decemberben a módosítást az Európai Bizottság hagyta jóvá,nem mi!
1378 2018. 03. 20. 22:38
Előzmény: #1423  Törölt felhasználó
Ez a beszéd egyébként akkori, amikor kiderült, hogy a gazdag arab országok (szaud-arábia, katar, kuvait stb.), ausztrália, stb. nem fogad be menekülteket.
Kiderült, hogy nagyjából csak az európai unio az egyetlen hülye közösség, amely be kívánja fogadni a világ összes migránsát és a többieknek érdekes módon nem kell befogadni senkit.
Japánba, ausztráliába nem léphet be senki, usa csak pár ezer szírt fogadott be még Obama alatt és azt mondta kösz többet nem, gazdag arabok azóta se egyet sem, kanada sem erőlködik.
Ez a beszéd arról szólt, hogy európán kívüliek is fogadjanak be migránsokat, de érdekes azok nem olyan hülyék, mint az unio.
Mivel a helyzet nem változott vagyis minden migránst az eu fogadna be, erre válasz, hogy kösz akkor nekünk sem kellenek.
rockmaster 2018. 03. 20. 22:38
Magyarországon továbbra is migrációs válsághelyzet van... napi egy ember téved az egész déli határhoz... amúgy tényleg válsághelyzet van.. az Orbán-párti fejekben :)))
gambadoro 2018. 03. 20. 22:38
Előzmény: #1435  Peterbond
mondjuk állampolgárságot nem osztanák senkinek
nem egészséges a kínai osztrák vagy a török magyar
végleges letelepedés, ha teljesíti a feltételeket az rendben van
zöld kártya
de annyi
a svájci rendszer korrekt 
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:37
Előzmény: #1434  Peterbond
Miért hazudsz? Mindössze ennyi másoltál be az illegális migrációról szóló beszédéből:
.
"Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként."
.
A teljes rész lásd 1423-as hozzászólásomban,amivel más értelmet nyer a beszéde.
.
"Dezinformálás akkor lenne ha csak úgy magába link nélkül lenne és 1-2 sort ragadtam volna ki "
.
Igen,1-2 sort ragadtál ki,amit próbálsz most kimagyarázni.
Peterbond 2018. 03. 20. 22:34
Előzmény: #1431  Törölt felhasználó
Leandro-ról mi a véleményed? Tudod a magyar válogatott focistáról?
Carlos Perez? Szintén Magyar kézi válogatot.
Az "Afgán" ember pedig rég magyar állampolgár.
Peterbond 2018. 03. 20. 22:28
Előzmény: #1432  Törölt felhasználó
kb a cikk fele volt kimásolva. És semmilyen dezinformálás nincs benne. Azt írtam ami oda van most is írva. Nem tudom te mit értettél félre benne. Dezinformálás akkor lenne ha csak úgy magába link nélkül lenne és 1-2 sort ragadtam volna ki vagy mást írok mint ami ott van. Én teljes bekezdéseket másoltam. A bajod max az lehet hogy nem a teljes 2 oldalt linkeltem. és most is egy szóval se vitatom a teljes dokumentumot és leírtam hogy kb 95%-ban egyet is értek a teljes mondandójával.
Peterbond 2018. 03. 20. 22:25
Előzmény: #1429  Törölt felhasználó
Olvasgasd:
http://belugyialapok.hu/alapok/nemzeti_program/16
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Menekültügyi Migrációs és Integrációs Alaphoz kapcsolódó Nemzeti Program módosítását az Európai Bizottság 2015. december 14-én jóváhagyta. A dokumentumot szintén a csatolmányok között találják meg, "Módosított Nemzeti Program" néven.
Ott van egy halom jogszabály 2015-ből is.
És mégegyszer. Ez egy 2014-2020-as program ami MÉG MOST IS hatályban van. De linkelj nekem egy újat és elhiszem hogy nem ez az.
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:22
Előzmény: #1430  Peterbond
"Amit meg kimásoltam pont azt jelenti ami oda van írva, de győz meg hogy mire gondolt a költő."
.
Miért játszod a naívát,mint signal barátod? Nem,nem azt másoltad ki ami oda volt írva,hanem egy töredékét csak,amivel félreérthető a beszéde,viszont hangulatkeltésre,dezinformálásra hibátlan,ez igaz!
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:20
Előzmény: #1427  Peterbond
" Bezzeg a jégkorcsojázóknál már nemzeti büszkeség volt"
.
Az,mert az anyja magyar,az afgán meg afgán hiába itt járt óvodába,afgán felmenőkkel rendelkezik.
Peterbond 2018. 03. 20. 22:19
Előzmény: #1428  Törölt felhasználó
Én elolvastam az egészet és egyet is értek vele. Gondolom te is végigolvastad. Azért volt ott a link. Amit meg kimásoltam pont azt jelenti ami oda van írva, de győz meg hogy mire gondolt a költő.
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:18
Előzmény: #1426  Peterbond
"A Migrációs Stratégia 2013-as de 2015-ben szintén megerősítették és elviekben még MA IS EZ VAN ÉRVÉNYBEN!"
.
2013-ban még nem volt tömeges illegális migráció! 2015-ben mikor erősítették meg? Kizárt,hogy az illegális migráns invázió után!
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:15
Előzmény: #1425  Peterbond
"Belinkeltem az egészet. nem ragadtam ki mondatokat."
.
Pont,hogy nem másoltad be az egészet,csak egy olyan részt ami abszolút félreérthető,hangulatkeltő,azért másoltam én be a többi részét!
.
Még egyszer: Európát akarta tehermentesíteni a sok illegális migránstól a beszédével,erről szól nem másról,hiába próbálod félremagyarázni!
Peterbond 2018. 03. 20. 22:15
Előzmény: #1424  Törölt felhasználó
én nem 16 évvel ezelöttiekkel jövök. Ti támadtátok Szélt egy 12 évvel ezelötti állása miatt pl. Meg migránsoztatok egy 4 éve itt éélő Afgán tanácsadót. Bezzeg a jégkorcsojázóknál már nemzeti büszkeség volt ( amúgy azok csak az afgán gyerektől miért veszitek el a magyarságát ha már az ovodát is itt járta ki ! )
Peterbond 2018. 03. 20. 22:12
Előzmény: #1424  Törölt felhasználó
Az ENSZ nyilatkozat 2015 Októberi. Bőven a nagy migrációs rohanás utáni.
A Migrációs Stratégia 2013-as de 2015-ben szintén megerősítették és elviekben még MA IS EZ VAN ÉRVÉNYBEN!
Peterbond 2018. 03. 20. 22:11
Előzmény: #1423  Törölt felhasználó
Belinkeltem az egészet. nem ragadtam ki mondatokat.
Igen szeretné ha az ENSZ sürgetne egy globális szintű megosztást. Itt a "BE KELL FOGADNIA", "MIGRÁNSOKAT" és VILÁGKVÓTARENDSZER RÉSZEKÉNT" szavakat emelném ki neked.
Persze ekkor még fontos volt számára mert félt hogy többen jönnek ide és szerette volna ha mások átveszik tőlünk ( ahogy a németek végülis teljes egészében át is vették). Persze mikor másik két európai államon kellett segíteni akkor már nem volt ez jó ötlet. De ezen kevésbé kellene meglepődni. Magyar érdek volt hogy a ránk nehezedő nyomáshoz segítséget kérjünk, és semmi se kötelezz hogy ezt viszonozzuk máskor max az illem. De hogy közbe mi szidjuk az EU-t és ENSZt ajánlások miatt és állítjuk be kötelezőnek mikor anno mi követeltünk kötelező kvótát, és mellé még azt a hazugságot terjeszteni hogy bárki más akik nem mi vagyunk az Soros bérenc és kötelező betelepítést akar az pofátlanság.
Remélem tudtam segíteni.
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:07
Előzmény: #1422  Peterbond
Ezt pedig akkor nyilatkozta amikor még nem volt tömeges illegális migráció.Nem tudom,hogy nem érted,vagy szándékosan magyarázod félre a szavait,mint amikor a migráns simogató barátaid a 16 éves origos cikket linkelik be,hogy Orbán arról beszélt Magyarországnak elő kell segíteni a migrációt az országba,aminek köze nincs szintén az illegális,muszlim migrációhoz.
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 22:02
Előzmény: #1419  Peterbond
A lényegi részét kihagytad a mondandójának,amivel teljesen más értelmet nyer:
.
"Kedves Kollégák!
.
A megfelelő válaszok megtalálását akadályozza, hogy nincs egyetértés a kihívás természetét illetően. Ez nem menekültválság. Ez népvándorlás, amely gazdasági bevándorlókból, menekültekből, menedékkérőkből és külföldi fegyveresekből is áll. Ellenőrizetlen és szabályozatlan folyamat.
.
Excellenciás Hölgyek és Urak!
.
Nincs egyetértés a kihívás méretéről sem. Különböző becslések vannak, megítélésünk szerint azonban korlátlan a folyamatban részt vevő emberek utánpótlása. Ez nem elmélet, hanem tény: a magyar határhoz Szíriából, Irakból, Pakisztánból, Afganisztánból és legújabban a szubszaharai térségből is érkeznek. Hadd legyek teljesen világos: Európa nem lesz rá képes, hogy egyedül viselje ezt a terhet. Ha nem lesz változás a jelenlegi trendekben, Európa destabilizálódni fog.
.
Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként."
.
Tehát,pont hogy azt szeretné,hogy ne csak Európa viselje az illegális migráció terheit,hanem más kontinensek,államok is.
Peterbond 2018. 03. 20. 22:00
Előzmény: #1421  Törölt felhasználó
Mondjuk Láthatóan olyan sokan nem. Látod Budfox-nak is biztos újat mondtam vele.
Pl itt még méltatva vnnak a civilek:
"A civil szervezetek felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a kormányzat számára, különösen hatékonyak azokon a területeken, ahol az állam nem, vagy nem megfelelően képes eljárni."
De egyébként is 22-szer hivatkozik Civil szervezetekre és azok bevonásábra többek között nyelvi képzésekben lakhatásban tájékoztatásban mind itthon mind a kibocsátó országoknál.
Illetve pl ilyen pontok:
"A migránsok bevonása az integrációs intézkedések megvalósításába, mentorrendszer kialakítása
 A migráns hátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, a meglévő szervezetek kapacitásfejlesztése, az e szervezetek közötti együttműködés fórumának megteremtése."
Törölt felhasználó 2018. 03. 20. 21:52
Előzmény: #1418  Peterbond
Ez senkit nem érdekel,mindenki tudja.Arról tegyél be linket mikor javasolt Orbán kötelező kvótát az illegális migránsokra!

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek