MINDENKI ELFORDULT VONA IDENTITÁSÁT VESZTETT PÁRTJÁTÓL
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/
El legyen az ellenzék gondja! :)))) . 2006-ban már takarítani kellett volna az MSZP háza táján! Nem tették meg így ráment a párt támogatottsága és magukkal rántották az SZDSZ-t aki pedig kinullázta magát! . Amennyiben a JOBBIK nem reagál a mostani helyzetre ugyanígy fog járni.
Abban a gráci intézménybe várják azt a 200 kivándorlót, akik éjjel 2.-ig már ki is akartak szakadni az országból! - Pal! Képes voltál követni azt a folyamatot, amelyet a neked szimpatizáns politikai erők rád gyakoroltak! Ma nem kormányváltás a téma, hiába sulykolja azt egy "balhés" média! Ha liberális vagy nyugodtan elgondolkodhatsz azon a történeten, amellyel a tegnapi napon szembesültél! Emocionálisan! Találsz megoldást, nem biztos, hogy a ragaszkodásod egy valótlan elméleti problémához a célravezető!
Látod nem tanulsz te sem! :) . Most is folyamatosan a LOPÁST írod! :( . Mi értelme ennek? A választók nem ezt várják az ellenzéktől! Már annyian leírták, az emberük az ÉLETÜKÖN keresztül ismerik meg egy párt munkáját. . Az ellenzék csak akkor tud kormányt váltani, ha JOBB életet kínál!
szerintem abban nincs sok felelősen gondolkodás, hogy démonoktól fosnak és hülyék a lopások nagyságrendjének felfogására, illetve fingjuk sincs róluk, mert ellopták a tájékozódáshoz való jogukat is
"Toroczkai László alelnök szerint a lemondás csak akkor ér valamit, ha Vona azt komolyan gondolta.Toroczkai a Facebookon értékelte a Jobbik tegnapi bukását. Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot" – írta." . Vona ugyan megérti e? Mert az egyik elődje a Ferink nem értette meg, és látjuk mi lett a következménye a pártra nézve.....
Kormányt akartál váltani ,egy HORROR koalíció megalkotásával? :(((( . És még az ország sorsa felől felelősen gondolkodó, szavazó embereket agymosott birkázzák ellenzéki oldalról ....
én pl. azt akartam, hogy orbán elmehessen végre grazba bennlakásosnak, ezért erősen a jobbik és a helyi vezető esélyes balkoalíciós között hezitáltam, holott jobbliberális vagyok. ugyebár az látszik, hogy egyik se a líblingem, de ebből kellett választanom. egyszerűen egy kategória a kormányváltási szándék szempontjából
Tudom nálad a genderista felfogás tilt minden megkülönböztetést! Én azért a magyar nyelvet használom a mondanivalóm kifejtésére! Nyugodtan szólhatsz , kifejtheted a grammatikai tudásod, amelyet szépen becsomagoltad egy "faji" megkülönböztetésbe! Észre sem veszed, hogy a genderszólamokat használod a megkülönböztetésre! Azért ajánlom, hogy nyugodtan használd a "mi" vagy a "ti" szavakat, mert nem vagy egyedül ebben az emberek által alkotott közösségekben! Mi is vagyunk és ti is vagytok! Kár ezt neked gender módon kifogásolni, kiforgatni!
A budapesti Korrupciókutató Központ (Corruption Research Center Budapest, CRCB) a Facebook-oldalán osztotta meg a magyar választók egy részének reakciójára utaló grafikonját. Hajnali 2 óráig ennyien kerestek rá a kivándorlás szóra a Google-ben:" . Látom átérezték azok akik nem megengedett eszközt vetettek be a a kampány során, hogy baj lehet...... . Én nem hinném, hogy itt nem volt megfigyelő az utolsó 2 hónapban aki gyűjtötte a rágalomnak minősülő hozzászólásokat ! . Hiába "névtelen" a fórum a leírtaknak lehet következménye! . szvsz
pl. A MIÉP-et és a MUNKÁSPÁRTOT miért számolják oda? Esetleg más törpe párt eredményét? Ahogyan a JOBBIK szavazatát miért akarja a baloldal kisajátítani?
Elpocsékolt 4 évet az életéből . :)))) Semmit sem ért el! Nem hogy megbukott Orbán,....... még a 2/3 is meglesz talán! :) . Írhatnám azt is, rossz ,vacak, silány munkát végzett a 4 év alatt! :)))))))
VÁLASZTÁS 2018
MA MÁR A CORVIN KÖZ IS TÚL NAGY A JOBBIK SZIMPATIZÁNSAI SZÁMÁRA
Gabay Dorka
Nehéz helyzetbe került a Jobbik, a néppártosodási folyamat következtében a radikális szavazói és értelmiségi támogatói elhagyják, miközben belső feszültségek is gondot okoznak. A liberális és baloldali szavazóknak tett gesztusok sem segítettek a párt támogatottságának növelésében.
http://magyaridok.hu/belfold/mindenki-elfordult-vona-identitasat-vesztett-partjatol-2378080/