USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Elvileg lehet benne. Az oldalukon elég jól le van írva. Tekmira "delivery agentet" fejlesztett ami nagyon hatásosan tudja közvetlen a sejtekbe juttatni a kívánt anyagot.
Szorosan együtt dolgoznak az USA hadsereggel, de voltak buktatók is. Tavasszal-nyár elején felfüggesztették a Phase I teszteket, majd miután amerikai orvosok fertőződtek meg Afrikában újra zöld utat kaptak.
Nagyon speckó téren mozognak és elsősorban Rnai val foglalkoznak és hogy hogyan juttassák be közvetlen a sejtekbe a kívánt "ellenanyagot."
Itt szerintem nem csak azt kell megfizetni h feltesznek egy szoftvert a gépre hanem magát az eszmei értéket, agyi munkát.
Amit mint tudjuk annyira értékel valaki amennyire akar....
Tekimaráról múlt héten kérdeztem tőled de lehet h nem láttad.
Megnézed légyszi!
Egyre több az ebolás az usában...
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!