USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Kisebb elemzőházak célárt emeltek 90, meg bejelntettek 3 új kamerát Amba is +6%-ban van(chipgyártó). Mondjuk szerintem marhára túl van árszva, míg pl az olaj fúrók meg vagy estek 20% az elmúlt hónapban, na az se normális, sdrl mindjárt 30 alatt van.
Ne is mond a Gopro-t!!! :)))
60ra vártam ott valahol el is adtam...
Kár volt....
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 16:04
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 15:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Amerika is visszaadja a pénteki pluszt ahogy elnézem4
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 15:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 15:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megy az lefelé szépen! :))
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 13:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 13:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha az egész chartot nézed akkor ezért benne van h lejön 25-24-re, mert végül is az is lehet dupla alj...
Vagy veszel egy kisebb pakkot 28-29 körül és vagy hígítasz hozzá lentebb vagy bestoppolod és veszel majd 25 ért....
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 13:03
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 29. 12:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na vettél Osramot?
Én úgy látom h volt egy hosszú eső trend 50 óta amiből kioldalazott.
Kérdés h lemegy-e még egy dupla aljért vagy az már megtörtént és innen fel....
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!