USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Nekem sok, meg elég sok a negatív cikk a Marketwatchon, meg mint kiderült egyszer már a honkongi tőzsdén voltak de nem sokáig, mert kivezették a papírt, befektetők semmit nem kerestek végül.
MBLY az ami érdekes, de valami korrekciót várnék mert ez is csak megy megy megy fel.
Erre MS es RBC 100/150 árat adott hosszútávra.
Törölt felhasználó2014. 09. 08. 17:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 08. 16:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
érdemes megvenni első nap? Gopro érthetetlen mennyit ment
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!