USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Ja, csak nem kapott senki...
Amikor megjelent a cikk a pf-én hogy sajnálhatja aki nem jegyzett , röhögtem is nagyon!
Jó hogy itt is sok ilyen jól értesült írogat baromságokat!!!!!!!
Az egy dolog, hogy lehetett jegyezni, de kaptál is e az a másik.
BudaCash-t nem nagyon ismerem, csak annyira, hogy random felhívják a céget és mindig valamit le akarnak nyomni a torkomon.:)
volt olyan eset, hogy nem is engem kerestek de ha már felvettem vegyek aszem Norbit ajánlottak akkor.
Törölt felhasználó2014. 09. 25. 14:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hali.
BABA-t Budacash-nel lehetett jegyezni.
Aki megtette, nagyot kaszalt.
Most venni viszont extrem kockazatnak tunik...
Én még márciusban játszottam vele, sokat is hozott meg sokat el is vitt. Akoirban 20 környékéről felnyomták 34-ig pár hét alatt, utána meg vissza 20 alá pár nap alatt.:)
Érdekes, hogy a 19-i kibocsájtás előtt a nagytulajt, SFTBY 42 körül adták. Azóta viszont folyamatosan esik, jelenleg 36 az árfolyam, ez 14% esés. Kb ennyit esett a BABA is eddig.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy SFTBY alakulása jó indikátor lehet BABA-hoz.
Egyébként szeptember elején kb 33 volt SFTBY. Ha addig beesne, az BABA-nak is további kb -10%-ot jelentene.
no, de
van más is
Ebola gyógyszeres
...Tekmira...ha átmegy az ellenálláson, akkor hujjuj...van benne még vagy 40%
Törölt felhasználó2014. 09. 23. 22:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
BABA szerintem már megéri
nekem a Facebookra hasonlít..azt is 34 vagy 35 dodón indították, aztán 4 hónap alatt elérte a felét esésben, onnan meg már 78..ami azt jelenti, hogy, aki hirtelen beleugrott 35-ért annak is már duplázódott 2 év alatt, tehát 50% hozam/év, ami nagyon, de nagyon jó tőzsdei eredmény
szóval nincs gond a 95-ös Babával sem, csak türelem
Törölt felhasználó2014. 09. 23. 11:30
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 09. 23. 10:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ahogy elnézem az inidiket ma is lesz esés...
Baba 88 körül
Tesla 245 körül....
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!