USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Investors are awaiting the first trade for shares in Chinese e-commerce giant Alibaba (Ticker: BABA) on the floor of the NYSE. The early indication (as of 10:08 am ET) for the stock was a range of $80.00 to $83.00 a share. The much anticipated event has continued to fuel heavy trading in options on Yahoo (Ticker: YHOO), which will keep 60% of its sizable stake in Alibaba post IPO. Shares in YHOO are today up 1.5% at $42.71, and volume in the shares is above 51mm versus ADV of 24.7mm shares. Options volume is ticking higher as well, with 339,000 contracts in play versus average daily options volume of 453,000 contracts. As of the time of this writing options market participants are trading two call options on Yahoo for each single put option traded.
Szerintem annyira irracionális a piac, GPRO, MLBLY és RWLK IPO-kat nézve, hogy van ebbe bőven. Mondjuk én csak annyival szállok be amit elviselek,ha feleződik az értéke, hogy ha bejön a cumi.
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!