Szeva. Én most nem tradelek. A pénz vár a megfelelő helyeken. néha gyarapszik néha vár. Nincs különösebb dolgom, mint mellette a hozamgarantalt pénzt beszedni hónapról hónapra ;)
Szeva Főni! 500 alatt ajándék, 480nál mindig jó volt. Kár hogy reggel nem volt meg az 530-550, már nem lenne belőle csak pár darab emlékbe:-))) Üdv: kisbüfi PS: az egyik siker papírodra ma figyeljél, ha keresni is akarsz:-)))
Nem mondom, hogy ne legyél az, csak én már elfogytam. Várom azt a minimális szintet ahol dobbantok és ennyi. De nem javaslok semmit senkinek, tegyen mindenki saját belátása szerint, nem fogom érte leköcsögözni :)
Vagy csak szeretne hozamot látni már a számláján. Minden is ralizik már, ez meg tele van igerettel meg szép jövővel. 2020 osztalék és a többi. De hibaztatod aki ezt a 2 évet nem ebben akarja kivarni? Nem személyeskedés de szerintem az a saját pénze ellensége aki 1000 óta ül benne és csak bízik, bízik.. Ebben ki is merül a cselekvési tevékenység. Én több mint 20% bukot realizaltam rajta pont 600 körül kiszallva. Kimpaa jól ki is röhögött hogy majd meglatjuk jó döntés volt e. Év végén nekem tavaly már megterult hogy másba mentem a megmaradt forintjaimmal. Azóta 3. Rvben fial az a pénz és ettől boldog vagyok. Itt meg nezhetnek még 100 pont mínuszt. Legyen fordulat, kívánom sokaknak hogy nyerjenek itt nagyot, de nem Biztos hogy az a hülye aki elad. ;)
Drága Barátom, hát mi a tökömet nézzek, mint részvényes? 1,5 év esik a papír, ez tény. A cég kommunikációja befagyott kb fél éve. Nincsenek új ötletek, új hírek, új projektek. A cég csak és kizárólag azért nőtt, mert az ingatlanpiac a felértékelődéssel megtámogatta, valamint felvettek egy rakat hitelt a házi bankokból és itt megállt a tudomány. Innovációra, fejlesztésre utaló nyomot láttál valahol? Az árfolyam pontosan ezt a semmittevést díjazza. Itt már régen nem a két hét alatti meggazdagodásra várunk, bőven hagytunk a papírban időt, amit nem hálált meg.
Az a baj hogy te csak az árfolyamot nézed. Nem látsz túl rajta. Növekedik a cég, idővel az árfolyam is követni fogja. Nem unalomüzésből parkoltat az OTP ingatlanalap a mai árfolyamon számolva 1 milliárd 200 millió forintot ebben a részvényben. Ők is keresni akarnak... Gondolj csak bele nekik mi az érdekük, az hogy duplázodjon a cég értéke vagy pedig feleződjön.....
Tudod mikor volt utoljára 600 felett? 2018.09.11-én. Azóta mi történt? Semmi. Idén mi történt? Semmi. Egy teljes negyedévet töltöttek el pötsvakarással, úgy, hogy ez az év a LEGDINAMIKUSABB. Aki 600 alatt eladja, annak én sok szerencsét kívánok máshol. Nekünk is rég el kellett volna adni, csak már stockholm szindrómánk van, plusz fosunk, hogy pont akkor fog kilőni.
(UP)PENINN