Záróban ha valakinek nagyon el kellett volna adnia 80 ezer db Appot, ma meg tehete volna, de nem volt ennyi eladó. Több mint 60 ezer vétel ott maradt kielégítetlenül. Ez jó jel holnapra.
Ha nem bírod a nagy mozgásokat, akkor inkább vegyél Matávot. Ott biztos bele öregszel mire 10%os ár elmozdulásod lesz. Amúgy meg végre erőteljes irány mutatás érkezett a chartra, ami 600 fölé mutat. Remélem a 4ig osok is velünk tartanak.
Valóban nem szerencsés, csak amikor vásárlás után minusz 10-11%-ig lemegy az árfolyam (vagy még lejjebb), akkor utána örül az ember, ha 0-ban eladhatja. Sajnos ez van. 😞
Kedves Koati! Sajnos egyetértek az előttem szólókkal és szerintem sem szerencsés, hogy pár Ft nyerőben eladod a részvényeidet. Ezzel a taktikával csak a brókerek járnak jól, hiszen a jutalékot minden tranzakció után szépen kifizeted. Érdemes lenne egy minimum százalék célt kinézni (pl 10% a vásárláshoz képest) és ahhoz tartani magadat. Sok sikert!
besz@rás.. 2 forintokon izgulod magad halálra egy poziban? Mennyire meg ki a játék számszerűsítve? Más a kereskedési stratégiánk és akkor finoman fogalmaztam :DD
azért a pár ft-ért érdemes szted realizálni? így sose lesz komolyabb profit, viszont beleszaladhat az ember egy nagy pofonba előbb utóbb .tipikus kisbüfi hiba,amibe már én is beleestem párszor.
Ugyan ma eladtam az 519-es "múltkori" vételeimet 521-en, de holnap esélyes lehet, hogy a 537-en! hagyott megbízásomat feljebb viszem.(Ezeket 535-ön vettem.) ☺
(UP)PENINN