Nem biztos hogy kőgazdag spekik támasztották meg.. Az is lehet hogy ingatlanalapok, melyek nem csak fizikai ingatlanba, hanem ingatlanos részvénybe is fektetnek.. Lásd OTP.
Remélem nem az a menetrend, hogy az 500 alatti vételeket futtatják meg a kőgazdag spexek megint... Még egy 500 vissza már sokaknak nem fog beleférni. Jó lenne 550 köré eljutni és ott is zárni, fegyelmezés képen. r: 530
jó ez így, megpróbáltam, hosszabb távon jó lesz sztem, opiba is bármikor elszakadhat a cérna v nem, én most valamiért appba kevésbé bízok, de ez én vagyok, ha újrakezdhetném csak opim lenne, ezért is próbáltam legalább a mennyiségi arányokat közelíteni egymás felé, DE mutyi az egész robotok kereskednek, az app ugyanannyit megy, mint opi, ha esik opi esik app is és fordítva, vicc, amióta átcseréltem ma figyelem és pont ugyanígy mozog arányaiban
hát ha már cserélsz, akkor az aktuálisan száguldó papírból is vehetnél, nem veszíthetsz most már csak nyerhetsz Most épp a Futuraqua-ban várható a csodahír és befektető, de majd józanodnak azok is 4ig-t már elintézte Jászai mester Set meg ki tudja miért száguld ennyire, de azt is megpróbálhattad volna
nekem most úgy tűnik hogy az Appeninn indult el és az Opusnak még várni kell jövő hétvégéig, akkor is cserélhettél volna
átcseréltem 3564 appomat vastag bukóval opira, de még így is 12 db híjján ezer darabbal több opit tudtam venni, még mindig 5000-rel több appom van így is, de kiegyenlítettebbek lettek az arányok
(UP)PENINN