Az OTP nem esett folyamatosan áprilistól júniusig. 05.14-én még 11400 volt. Aztán két hétig esett, lement 9650-ig. Utána pedig volt 3 nagy hullám, kb. 6-8 %-os változással. Na ezek a shortolás jellemzői.
Én is bízok azért benne, hogy valami olyan sül ki ebből az egészből, hogy nagyon jól járunk. Lehetetlen elképzelni, bármi komolyan rosszat. Mondjuk, hogy megáll évekre itt az árfolyam vagy hasonlók. Nem így lesz, ez tuti. Csakhát az odavezető út!
Utolsó hozzáfűzésem a témához: az Otp áprilistól júniusig folyamatosan esett 11.700-ról 9.600-ra és azóta sem emelkedett sokat. Ez 2,5 hónapos folyamatos esés, akkor ez most short vagy apró leöntögetés? Nem várok választ, csak arra akartam rávilágítani, hogy amit írtál ("- a short gyorsabb és nem 2 hónapig tart, apró leöntögetéssel") az nem igaz.
Az OTP-hez hasonlítva nagy különbség ha csak a görbét nézzük, hogy volt nagy UP is több és nemcsak korrekció. Short és lenyomás közötti különbség: - a short gyorsabb és nem 2 hónapig tart, apró leöntögetéssel - ennélfogva a shortnál kevesebb eladási veszteség van, mint itt - a shortos pánikoltatni akar, itt mintha ezt épp elkerülni szeretnék - az 570 környékén megállt a dolog, ugyan van leszúrás, de vissza is hozzák 570-re. shortos visszahozná?
Nem értünk egyet, de ez nem is baj :) Nekem van elképzelésem arról, hogy ki és miért nem engedi emelkedni az árfolyamot, de remélem, hogy hamarosan kifogy az eladandó részvényekből.
...nem akarom őket védeni -Isten ments- , de az h a BDPST belevett az appba, ebből látszik
h a háttérben kavarnak, "dolgoznak".nagy kondérban fő a leves. Lesznek
itt még más történések is --- csak most már a piac sajnos bizalmatlan. -értem ezt az összes ML-papírra.
Még annyit: egyetlen más papírban sincs akkor differencia a folyamatosan jövő jó hírek és jövőbeli kilátások és az árfolyam alakulás között, mint az ML-kben. Ezért is más a helyzet, mint pld. az OTP-ben, ezért is szorul jobban magyarázatra a helyzet.
az a nagyon szar h tudtam h pl esélyes h opi megy lejjebb, de nem tudod h mikor pattan, ezért inkább megveszed....más részvénynél nem így van, ettől nehéz, meg most figyeltem opit, ultra profin csinálják, mert be van támasztva és elhitetik h lejjebb nem kapsz, akkor úgy tűnik, tegnap a nyerő appokból venni akartam és eljátsszák profin, te meg tartasz tőle h pár forint miatt lemaradsz, na azért ez más papírnál nincs ám így, meg h bármikor jöhet az apport v bármi más hír, ezért nehéz ez....
(UP)PENINN