Balukám ezt mondtad A Molban is... pár évvel ezelőtt..aztán meg mindig nyomod....ameddig van tőke nem tud kiszállni az ember...tudod a szihologiajat....
az idei év egyelőre nem az ML papírokról szólt de szerintem az Opus apport után indul be minden. Az hogy addig Opus/Konzum meddig esik azt még nem tudjuk.
Dehogy hagyod abba. Aki nem ml miatt kezdett tőzsdézni, az nem hagyja abba. Órákat jár az agyam, mit kéne, hogy kéne, mindig van mit tanulni, fejlődni. Abban igazad van, hogy bizonyos tőke felett le kell csökkenteni a kockázatot. Mondjuk 60% állampapír, 40% speka tőke.
de abba tudnám, ha app, opi nagyjából bejönne, tudod miért...? Egyszerűen kerestem vele milliókat, nem fogok itt ülni ötezer forintokért, mint anno, próbálom most megcsinálni, ahogy ez sikerül, azzal megelégszem...nem fogom itt lesni ötezrekért, nem jó se a szememnek, se a vázrendszeremnek...az évek meg múlnak...én tuti abbahagyom, ha ezeket eladtam, ha beledöglök is...április-ba bízom bent h április 15 környékén v ápr vége körül legkésőbb...
Nincs a vejünk köztük. Sajnos ezek a nevek nekem semmit nem mondanak. Vajon ki a 2 BDPST által delegált igazgatósági tag? azért ezt se feledjük ki: "Az igazgatótanács döntésének értelmében az Appeninn operatív irányítása
két, több évtizedes ingatlanfejlesztési tapasztalattal rendelkező
szakemberrel, Tomcsányi Gábor vezérigazgatóval és Somfalvi Péter
vezérigazgató-helyettessel egészül ki."
(UP)PENINN