Az tény, hogy a forgalom nem túl erős, de azért elég csúnya. Szvsz. a holnapi 600 tesztelése adhat sok infót az elkövetkezendő pár hetet illetően, de van egy tippem...
Azért elég vad death crossról beszélni ilyen jelentéktelen forgalom mellett. Természetesen mindenkinek egyéni döntése, és ízlése, hogy mit és hogyan kereskedik le, aztán a nap végén kiderül, hogy kinek volt igaza.
Ezt a pappert olyan pénztől szabadulni próbáló zenbudhisták ill. kínokat kereső, ínyenc mazochisták veszik/tartják, akiknek egy death cross meg se kottyan. Sőt, örülünk neki, mert már legalább TA alapon is lehet magyarázni, hogy miért hullik, mint a döglött mókus. #mármegintmingyáöccáz
Szerintem itt az MA-k kevéssé beszédesek. Inkább azt érdemes megnézni, hogy tavaly augusztustól mostanáig mit mutat a regression channel, szerintem lanyha, de beszédes uptrendet. Az egy másik kérdés, hogy az őrült rallik hova rángatják fel és le az árfolyamot (pont emiatt kevéssé használható a mozgó átlag, hiszen a szélsőséges kilengésekkel nem tud mit kezdeni). Ld. az alábbi chartot: https://drive.google.com/open?id=1gPZlgCdw8WSe5FDCXSFBZwY-7ZFK4Zy_ Persze, az árfolyam nem holnap fog sokat emelkedni, az egy kb. fél-egy éves táv. Addig lesz még lefelé csorgás, és hirtelen felpattanás is. Ebből remek ízelítőt adott az elmúlt 1-2 hónap.
Az, aki vette az összes ML-t. :) Csak itt már akad cég, amiben van valami, bár pont azt bünteti a tőzsde. Egyébként a mai portfóliós cikkben linkel ábrán senki nem vett észre semmit??? https://www.portfolio.hu/img/upload/2018/07/aaaa_80.PNG
A Főnök most épp hajókázik a tengeren.Kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy a papírjaival foglalkozzon. Ő nem izgul, hát mi se tegyük. Biztos tudja, hogy mit csinál. Jobb lesz ez még.
Korábbi napokhoz képest volt nagyobb a forgalom és lássuk be azért, a választások után ezzel a papírral sem foglalkoztak Lölöék, ahogy a többivel sem. Pont 3 hónap telt el azóta. És az Opusnál még csak most kezdődik az erodálás, ami valószínűleg gyorsulni fog. Nem hiába vannak ezek a részvények az alapkezelők által elkerülendő részvények listáján. Pont ezért, mert komolytalan papírok lettek a tavalyi hype után. Ezekből blue-t csinálni, hát nem tudom valaha fognak-e. De amit a választások óta csinálnak, vagy inkább nem csinálnak az kiábrándító!
(UP)PENINN