nem számoltam ezzel a forgatókönyvvel és nem ítéltem meg reálisan h ha nem adok, akkor full tőke lesz, amikor láttam h app nem arra megy amire számítottam, ciget be kellett volna dobni, csak mindig azt hittem h fordul... hibáztam, de azért lásd be thomas h egyrészt nagyon ügyesen csinálják, másrészt igazából amiben én hittem az történik, tehát a storyt nem néztem be, csak baszik rá az árfolyam, na most ezzel nehéz volt számolni...
a másik h kár h hagyják ezt, azok akik tehetnének valamit, mert odaállnának 1 millió darabbal vételre pl...azért az durva h a csúcshoz képest felezés, ez tévesztett meg alapvetően engem is, mert azt mondtam h oké h 1200 túlzás, de 800 körül nem az...
ja az, fosóó rendesen, akkora a virtuális mínuszom h szabályos hányinger, durván nem számoltam ezzel ami most van, egy a jó h beláttam h itt már tennem nincs mit, durván nem érzem, így meg se próbálok tenni bármit is....nagyon szemét tud lenni a piac, bizonyítja most is rendesen...
OK, akkor egyelőre várakozás, sőt ha újabb szignifikáns nyomorítás lesz 554 sziget célár alá, úgy 200MA(511) környékre, akkor még újabb vételt sem zárok ki...
ez mind április 20.-ai történet ha jól tudom. ezért nem temetném még ezt a papírt mert jöhet még meglepő fordulat. kiderül. itt állunk az első vonalban. ha elborul az agyam azt nézzétek el nekem, ne lőjetek tarkón egyből :)
(UP)PENINN