ugyanakkor elismerem ahogy az idei év 2 sztárpapírja ezek voltak.
Nord 23 -> 87 Est 55 -> 146
Vagyis ha ezt tudom akkor lexarom hogy üres cégek, tolok beléjük mindent. Vagyis ha tudtam volna pár nagy speka tervét, mert itt a tavaly ML-n meggazdagodott cápák pörögtek, forogtak.
Futottak még az Opus a 429.5 -> 810, ami majdnem dupla.
majd meglátod :) az Estmédiában olyan átverés zajlik, mint a Nordban a hamarosan jövő befektetőről. Abba is azóta jön Andy papa. Az Estbe meg már sajátláb Ráhelt látják. Szépen kitömnek sokakat, aki meg keres ezzel, az ügyes volt :)
áhhh, dehogynem szerelem ez. börtön szerelem... :))) kár, h mostanában nincs időm gyakrabban benézni ide, de örülök, h nem lankad a munkakedv. :) nagyon várom mar, h meglegyen a 800 és mehessünk sörözni, bár be kell valljam, h egy kisebb csomagot most elengedtem, mert kellett egy másik papírhoz, de a devla lássa a lelkem, annak a gyorsan szerzett profitját visszaforgatom ide hamarost. ;)
Termeszetesen nem megbantani,se nem degradalni nem akartam senkit a szerelmes szoval,inkabb jelzokent hasznaltam altalanossagban. Ha barki magara is vette es banto lett volna,ezuton is elnezest kerek. Az meg h melyik papirok voltak joval erdemesebbek a bizalomra,mindenki lathatja,aki csak fel szemmel is koveti a tozsdet.
De folytathatnám. Amiatt, hogy utólag másképp néz ki, az Appenin még jó választás, csak nem napokban kell gondolkodni. Az nem a befektető tulajdonsága. Azt meg mindenki döntse el, hogy spekaként vagy befektetőként akar App tulajdonos lenni.
Lehet szerelmesnek lenni egy papirba,csak kozben elmegy mellettunk a vilag. Okkal,ok nelkul egyre tobb papir teljesit sokkal komolyabban,kezzelfoghatoabban. Aki fel eve benne ul adott esetben 30-40 % bukoban,nem hiszem h vigasztalja,h nem napi szintu ki be ugralo. Foleg h idokozben mas papirral hulyere kereshette magat. Erdemes neha felulvizsgalni az elkepzeleseket.
Macey amit mondott, azt tartsuk szem előtt: itt még csak ezután kezdenek el dolgozni/építeni... Irreálisan felfutott októberben, vsz. mentünk az opussal együtt már akkor is. Együtt zuhantunk is, aztán itt azóta se történt jóformán semmi. Néhány bejelentésen kívül. Na, majd most, Hogy ML kezébe veszi az ügyeket! :))))
En nem latok senkit itt aki a duplazasert remegne de tobbszor vadoltak mar meg vaksaggal. Az egesz tortenes modszertana akasztja meg itt a donto tobbseget. Balu egeszen jol szokta leirni a "problemakat". Talan ezek nem is igazi problemak csak az igazsag erzetunket bantjak. Nagyon sok iranybol lehet ezeket nezni.
(UP)PENINN