abban már világnézeti kérdések jelentek meg :) de biztosan nem ebben a topikban történt de emberileg elfogadom az érved , remélem nem érzed megbántva magad mert az a dolog nem erről szól ... nem személyes ügy jó hétvégét mindenkinek
Én azért mai napi alj közelében vettem. Úgy spekulálok, hogy a közgyűlés pontjait elfogadva hétfőn kicsi upp lesz, aztán meg kapunk vmit hírt a kövi héten. Persze lehet hogy tévedek, csak én így gondolkoztam. Jó az a rés riogatásnak. De ha meg is nézi akkor is pattannia kellene 650 ről mert különben visszaesnénk a csökkenő trendbe.
APPENINN
17:05:11
683
-5,01 Napi változás
-36
Napi változás %
-5,01
Forgalom m Ft
133,00 Nyitóár
715
Napi minimum
675
Napi maximum
716 Szóval nem dűlt el semmi, mi lesz hétfőn
14/2018 (04.20.) számú Közgyűlési határozat
A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot a Társaság alaptőkéjének felemelésére, azzal, hogy az
Igazgatótanács bármely gyakorisággal, bármely alaptőke-emelési móddal jogosult az alaptőke
felemelésére és jogosult a névértéktől eltérő kibocsátási érték meghatározására. A felhatalmazás 5 (öt)
év határozott időre szól, és az alaptőke HUF 30.000.000.000,-, azaz Harmincmilliárd Magyar Forint
összegig emelhető fel. A felhatalmazás alapján az Igazgatótanács jogosult átváltoztatható és jegyzési
jogot biztosító kötvény kibocsátására, vagy erre történő garanciavállalásra is.
A Közgyűlés a határozatot egyhangúlag elfogadta.
A határozat az alaptőke-részesedés (Ptk. 3:278. § (1) bek. e) pont) figyelembevételével 52,72 % igen, 0
% nem és 0 % tartózkodom szavazattal került meghozatalra. 15/2018 (04.20.) számú Közgyűlési határozat
A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot a Társaság által kibocsátott, a mindenkori alaptőke 20
(húsz) százalékának megfelelő mennyiségig terjedő darabszámú, egyenként HUF 100,-, azaz Egyszáz
Magyar Forint névértékű törzsrészvény – akár a Budapesti Értéktőzsdén, akár tőzsdén kívül történő –
megszerzésére, illetve elidegenítésére, azzal, hogy visszterhes átruházás esetén az ellenérték minimális
összege a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által nyilvántartott az átruházás napját megelőző napra vonatkozó
záróárfolyam szerinti összegnek a 30 (harminc) százalékkal csökkentett összege lehet, míg az ellenérték
maximális összege a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által nyilvántartott az átruházás napját megelőző napra
vonatkozó záróárfolyam szerinti összegnek a 30 (harminc) százalékkal növelt összege lehet.
A felhatalmazás kiterjed a saját kibocsátású kamatozó kötvények megszerzésére és elidegenítésére is.
Az Alapszabály XI. fejezet 9. pontja alapján jelen felhatalmazás 18 (tizennyolc) hónapra szól.
A Közgyűlés a határozatot egyhangúlag elfogadta.
A határozat az alaptőke-részesedés (Ptk. 3:278. § (1) bek. e) pont) figyelembevételével 52,72 % igen, 0
% nem és 0 % tartózkodom szavazattal került meghozatalra.
(UP)PENINN