ha jovo heten 428 folott zarnank, akkor akar johetne a nagy figura is ha ezen a heten meglenne a 416, akkor az egy uj meszi-fele sztratoszfera lovesre lenne meghivo - per pill felfele csatiban mocorgunk 2 havonta 100 potty fel 2022 valasztasra 1400 folott lennenk igy - igazandibol az egesz show musorert a jenkik felelnek ha tovabb ontik a penzt a piacukra, akkor mindenki aki verzenyben akar maradni, kenytelen lesz "erteket" teremteni europaban es itthon is a valosag/teny az masodlagos jo' be kell arazni mindent, ez a lenyeg - igy lehet erot generalni, azzal meg odahatni ahova koll -- a feket oves kemenymag csapat tovabbra is felallva-monitorhoz tapadva figyeli a fejlemenyeket percrol-percre nagyon jo :)
2020 április 20án adták ki, a címben benne van. Az is benne van, hogy prev. 743 huf, azaz ennyi volt az előző célár. Persze ez még nem zárja ki, amit írtál!
Ez már a tavalyi. Idén kaptunk 2 milliárd vissza nem térítendő támogatást, és kb ugyanennyi tavalyi haszonból nem lett osztalék. Ez így +80 Ft/rv. Vegyük figyelembe a kedvező 2o milliárd hitelt, és máris minimum 700 Ft/ rv-t a Concorde is meg kell állapítson, + nem tudom mennyire értékelik az új főrészvényeseket.
Normális esetben minimum közelíteni kellene ezt az árat, vagy a jövőbeli tervek alapján átlépni. A pozitív management váltással ez szerintem! lehetséges. A Mészáros név az utóbbi időben inkább negatívan érintette a céget, illetve egy esetleges kormányváltás szele már nem dönti be az árfolyamot. Én ebben reménykedem...
(UP)PENINN