a korrekció már folyamatban van! Mértéke kiszámíthatatlan, de itt most nem lesz borogatás nagy tételben, mert nem lehet visszaszállni! Csorgunk oldalazunk a megfelelő hírig...
a hiteles emberek nagy értékek ,főleg manapság. Jellinek is ilyen ahogy látom. Az hogy beszállt ide azt erősíti ,hogy jó papírban vagyok befektető,ha Ő is lát ebben fantáziát.
Elèg szimpatikus volt amikor azt mondta, hogy nem szeret kirakni utcára senkit illetve Ő is be szokott szállni a befektetők mellé, távol álljon tőlem a felbeszélés főleg hogy még olcsón vennék. Kíváncsi vagyok, hogy fér össze ez a hitvallás a tőzsde világával.
Lesznek még pályázati pénzek szállodaépítésre az biztos. Tíborcz is azért szállt ki,mert nem akart emiatt a támadások középpontjában állni. Szerintem néhány nap és jön a bejelentés az új tulajdonosok jövőbeni stratégiájáról.
az lehet max a dilemma, hogy inditsak-e a papirt vagy kivarjanak azaz lesz-e tozsdei lejtmenet (osszel) vagy megy a felfele evickeles tovabb ha az elobbi, akkor meg kivaras varhato en az utobbira tippelek usa nem engedheti meg a lefele mozgast akarmi is latszik vagy lattatnak, kina folyamatosan megy elore, ezert az elotte valo rohanassal az elony fenntartasa letkerdes usa szamara - persze eloszor kell egy utos terv majd egy agilis kivitelezes uj csapat, uj zene, uj tanc
Csúszik a dolog, de ami késik, az nem múlik.Nyilván, ha a chart lefele áll, akkor nem 1-2 napot fog csúszni a döntés, de én biztos vagyok benne, hogy az App is nyerni fog támogatást. 😊
beleneztem - picit zagyva a megofgalmazasa megkaphatja, adja... ebbol nem deurl ki, hogy a dontest kovetoen, vagy ma rvolt dontes, es csak a folyositas fog megtortenni ezen a heten lehet, hogy a palyazat mar eldolt, es csak a kifizetesekre fog sor kerulnu a heten
(UP)PENINN